ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: καρό πουκάμισο, tailored παντελόνι και sneakers
 

To πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η κόρη της Angelina Jolie, Ζahara

H εγχείρηση και οι προκαταλήψεις για το χρώμα του δέρματος της.

newsroom must

Η Angelina Jolie μίλησε πρώτη φορά για το άγνωστο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η 16χρονη κόρη της, Zahara.

Συγκεκριμένα, η διάσημη Αμερικανίδα σταρ πραγματοποίησε τη συνέντευξη για το Mind the Gap, μια νέα διαδικτυακή πλατφόρμα που αντιμετωπίζει το κενό στην ιατρική διδασκαλία και αποκάλυψε ότι πρόσφατα η κόρη της έκανε μία χειρουργική επέμβαση.

«Έχω παιδιά από διαφορετικά υπόβαθρα και ξέρω ακόμα και ένα εξάνθημα που έχουν όλοι, μπορεί να φαίνεται πολύ διαφορετικό ανάλογα με το χρώμα του δέρματος τους», δήλωσε η Angelina Jolie.

Παράλληλα, η ταλαντούχα ηθοποιός αποκάλυψε ότι η 16χρονη κόρη της Zahara είχε υποβληθεί πρόσφατα σε μία χειρουργική επέμβαση.

«Πρόσφατα, η κόρη μου Zahara, την οποία υιοθέτησα από την Αιθιοπία, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και στη συνέχεια μια νοσοκόμα μου είπε να τους καλέσω αν το δέρμα της γίνει ροζ», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο η Angelina Jolie απέφυγε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πρόβλημα της υγείας της κόρης της.

Τέλος σημειώνεται ότι η σταρ έκανε αυτή την αποκάλυψη για τις δύσκολες ώρες που βίωσε η κόρη της στο πλαίσιο μίας συνέντευξης που πήρε από τον φοιτητή ιατρικής Malone Mukwende, για το Time.

Η συνέντευξη δόθηκε για να μιλήσουν για την πρωτοβουλία του να γεφυρώσει το χάσμα των ιατρικών γνώσεων σχετικά με το χρώμα των ανθρώπων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση