ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: mini φούστα, πουκάμισο και mules
 

Το πλάνο προετοιμασίας των Sussex για τις δημόσιες εμφανίσεις τους είναι γεγονός

Οι αποφάσεις του ζευγαριού για το πως θα διαχειρίζεται το δημόσιο προφίλ του.

newsroom must

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle βρίσκονται σε άδεια κηδεμονίας καθώς μετά την γέννηση της Lilibet - Diana , ήταν κοινή απόφαση και των δύο να αποστασιοποιηθούν από όλα για ένα χρονικό διάστημα, όμως αυτό το διάστημα πέρασα με τους δύο να πρέπει σιγά σιγά να επιστρέψουν πίσω στα κοινωνικά τους καθήκοντα.

Φήμες τους θέλουν να κάνουν περισσότερες δημόσιες εμφανίσεις όταν θα έχει ξεπεραστεί η πανδημία αφού πιστεύουν ότι αυτό θα κάνει καλό στο δημόσιο προφίλ τους κι να είναι περισσότερο προσεκτικοί στις δηλώσεις τους, καθώς ήδη αρκετά προβλήματα δημιουργήθηκαν στο Παλάτι μετά την επική τους συνέντευξη και τις αποκαλύψεις για την ζωή τους στο Buckingham, στην Oprah Winfrey.

Πλέον, όπως αναφέρει και ο royal editor Omid Scobie, "είναι σε ένα διαφορετικό μέρος που είναι πολύ πιο υγιές”, καταφέρνοντας να κρατήσουν μακριά τους την τοξικότητα του παρελθόντος.

"Η Meghan μίλησε για το πώς δεν μπορούσε να επιβιώσει και τώρα είναι στο κεφάλαιο ευημερίας” αναφέρει ο Scobie αποκαλύπτοντας ότι το ζευγάρι είναι ενθουσιασμένο που έχει αναλάβει νέα projects με οργανισμούς που συμβαδίζουν με τα ενδιαφέροντά τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση