ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: shinny κολάν, ζιβάγκο και ankle boots
 

Το παρατσούκλι που έδωσε ο Leo στον Pitt

Ο Leonardo DiCaprio και ο Brad Pitt, είναι το bromance της χρονιάς

Χάρη στην ταινία Once Upon a Time in Hollywood και τον Tarantino, είδα για πρώτη φορά στην μεγάλη οθόνη δύο από τους αγαπημένους μας ηθοποιούς να συμπρωταγωνιστούν και πραγματικά τους απολαύσαμε!

Ο Leonardo DiCaprio και ο Brad Pitt, είναι το bromance της χρονιάς και αυτό φαίνεται όχι μόνο από τον τεράστιο σεβασμό που έχει ο ένας για τον άλλο, αλλά και από το ότι ο LCD έχει πλέον κολλήσεις παρατσούκλι στο Pitt.

Στο κόκκινο χαλί των SAG, ο Brad Pitt αποκάλυψε ότι ο LCD των αποκαλεί «Lover», δηλαδή εραστή. «Με μπερδεύει λιγάκι αλλά το δέχομαι». Μίλησε ακόμη και για την χημεία τους στην μεγάλη οθόνη, όπως και για το βραβείο του, που όπως είπε οφείλετε στην συναδελφικότητα που είχαν μεταξύ τους. «Θα διαπιστώσετε, πως με τους περισσότερους υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον, υπάρχει αλληλοσεβασμός, γελάμε πολύ μαζί. Είναι εύκολο»

Ακόμη, τόνισε ότι, η χημεία υπήρχε από πάντα με τον καλό του φίλο Leo και ότι το καταδιασκέδασαν στα γυρίσματα της ταινίας. : «Γέλασα πολύ μαζί του. Είναι αυτό το συναίσθημα του να γνωρίζεις πως έχεις τον καλύτερο όλων απέναντί σου, να βγάζετε μαζί την σκηνή. Υπάρχει τεράστια ανακούφιση σε αυτό. […] Ελπίζω να το ξανακάνουμε, είχε πολλή πλάκα».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση