ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Το παλάτι ξεκίνησε την αντίστροφη μέτρηση μέχρι το Πλατινένιο Ιωβηλαίο

Θα δημοσιεύετε καθημερινά μία φωτογραφία της βασίλισσας που θα αντιπροσωπεύει ένα έτος της 70χρονης βασιλείας της

Ζωή Τουτουντζίδου

Άρχισαν ήδη οι ετοιμασίες για το αναμενόμενο Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ που σκοπό έχει τον εορτασμό των 70 χρόνων της στο Βρετανικό θρόνο. Η τελετή θα περιλαμβάνει street art, θέατρο, μουσική, καρναβάλι και τσίρκο με παρευρισκόμενους πρόσωπα της διεθνής show biz και πολλά μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Με το παλάτι να ανακοινώνει μέσα από την επίσημη σελίδα της βασιλικής οικογένειας στο instagram την αντίστροφη μέτρηση μέχρι την έναρξη των εορτασμών του Πλατινένιου Ιωβηλαίου, ανεβάζοντας μάλιστα καθημερινά μία φωτογραφία της βασίλισσας που θα αντιπροσωπεύει ένα έτος της 70χρονης βασιλείας της, με πρώτη φωτογραφία φυσικά την στέψη της στον βρετανικό θρόνο.

«Τις επόμενες 70 ημέρες, καθώς μετράμε αντίστροφα για το #PlatinumJubilee Celebration Weekend, θα μοιραζόμαστε μια εικόνα της ημέρας της Βασίλισσας όπου η καθεμία θα αντιπροσωπεύει ένα έτος της 70χρονης βασιλείας της Αυτής Μεγαλειότητας» έγραφε η ανακοίνωση του παλατιού στο Instagram.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

Αναφέροντας σε ένα άλλο σημείο πληροφορίες σχετικά με την τελετή στέψης «Η στέψη της Βασίλισσας Ελισάβετ Β' πραγματοποιήθηκε στο Αβαείο του Γουέστμινστερ. Η Αυτού Μεγαλειότητα απεικονίζεται κατά τη διάρκεια της Τελετής Στέψης, καθισμένη στην καρέκλα της στέψης, φορώντας το στέμμα του Αγίου Εδουάρδου και κρατώντας το Σκήπτρο και τη Ράβδο του Κυρίαρχου».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση