ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γυμανστικό κολάν, απλό tee, blazer και sneakers
 

WOW! Το νέο clip της Gaga είναι γυρισμένο με iPhone

Μπορεί να είδαμε την Lady Gaga στον ρόλο της ηθοποιού και να σαρώνει τα βραβεία με τον τραγούδι της Shallow όμως η αλήθεια είναι ότι μας έλειψε πολύ η μουσική της, οι εκκεντρικές της εμφανίσεις όπως και τα υπερπαραγωγή video clips που έκανε πριν η καριέρα της να «αλλάξει» πορεία.

Οι fans της αποζητούσα απεγνωσμένα ένα δυναμικό come back και επειδή η Lady Gaga δεν απογοητεύει ποτέ επέστρεψε με ένα video clip από άλλο γαλαξία.

Το σκηνικό θυμίζει κάτι από το φεστιβάλ Burning Man και «Power Rangers». Όπως αναφέρει στην αρχή του βίντεο σε αυτό τον κόσμο οι φυλές πολεμάνε για το ποια τελικά θα καταφέρει να επικρατήσει. Οι «Kindness Punks» είναι αυτοί που πολεμάνε για να φέρουν την ειρήνη.

Η μητέρα των τεράτων «Mother of Monsters» όπως αποκαλούν την Lady Gaga, είναι ντυμένη και χορεύει όπως ακριβώς την έχουμε συνηθίσει.

Το βίντεο σκηνοθέτησε ο Daniel Askill και ναι, όσο περίεργο και αν φαίνεται έχει γυριστεί με την camera του iPhone 11 pro! Υπενθυμίζεται ότι και η Selena Gomez έκανε και εκείνη video clip για τον τραγούδι «Lose you to love me» το οποίο ήταν εξολοκλήρου γυρισμένο με iPhone.

Δείτε το video clip του κομματιού «Stupid Love»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Lady Gaga  |  Video Clip  |  Stupid Love  |  iPhone  | 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση