ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Vest και ασορτι maxi φούστα, sneakers και mini τσάντα ώμου
 

Το μυστικό της Victoria Beckham για ένα επιτυχημένο γάμο

“Το ότι είμαι παντρεμένη με αυτό το άτομο για πάνω από 20 χρόνια αυτό λέει πολλά

H Victoria Beckham αρχικά είχε ξεκινήσει την καριέρα της ως τραγουδίστρια και μέλος του συγκροτήματος Spice Girls, έπειτα συνέχισε την καριέρα της ως επιχειρηματίας και fashion designer ως ιδρύτρια της εταιρείας Victoria Beckham Limited. Εκτός από την επαγγελματική της καριέρα που συνεχώς απογειώνεται, κατάφερε να έχει και μια πετυχημένη σχέση με τον σύντροφο της David Beckham πρώην ποδοσφαιριστή όπου ακόμη δηλώνει τρελά ερωτευμένη.

Η Victoria Beckham αποκάλυψε στην εκπομπή του Jimmy Kimmel ότι θέτει ως προτεραιότητα την οικογένεια της. "Οι γονείς οφείλουν να αναλαμβάνουν και να φροντίζουν τα παιδιά τους, μαζί με τον Beckham αναλαμβάνουμε από κοινού τις δουλειές, τις ευθύνες και την ανατροφή των 4 παιδιών μας".

 

"Δεν υπάρχει χρυσή συνταγή αλλά μια αμοιβαία κατανόηση και ισότητα στην οικογένεια, όπου και οι δύο θα αφιερώσουμε χρόνο για τα παιδιά μας και έπειτα για εμάς το ίδιους". Συνέχισε,“Το ότι είμαι παντρεμένη με αυτό το άτομο για πάνω από 20 χρόνια αυτό λέει πολλά μα κυρίως πως τον αγαπώ γιατί είναι καλός μπαμπάς”.

Μια αγάπη σαν και αυτή ονειρεύονται πολλοί με κατανόηση, στοργή έχοντας τα πάνω και τα κάτω της.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση