ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

Το μήνυμα συμπαράστασης της οικογένειας του Mad Clip για τον χαμό του Μονογυιού

Τα συγκινητικά λόγια του παππού του

newsroom must

Ο παππούς του Mad Clip έστειλε σήμερα Δευτέρα 17/0 1το δικό του μήνυμα συμπαράστασης στην οικογένεια του Τζώρτζη Μονογυιού. Σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Το Πρωινό» έστειλε συληπητήρια στην οικογένεια για τον αδικο χαμό του νεαρού, αναφέροντας μάλιστα πως γνωρίζει τον πόνο που νιώθουν, τονίζοντας την δυσκολία να χάνεις κάποιον δικό σου σε τόσο νεαρή ηλικία.

«Θα ήθελα να πω στην οικογένειά του ότι ήταν μια άτυχη στιγμή για το παιδί τους που χάσανε και σκοτώθηκε. Τους εύχομαι εκ μέρους της καρδιάς μου όπως εμείς υποφέραμε με τον εγγονό μας που σκοτώθηκε και αυτός άδικα να κάνουν κουράγιο, αλλά δυστυχώς τέτοιες ώρες, κουράγιο δεν υπάρχει. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Ο πόνος τους θα είναι μεγάλος και θα τον νιώθουν μέχρι που να πεθάνουν. Ας είναι ελαφρύ τον χώμα που θα τον σκεπάσει και οι άνθρωποι οι δικοί του να μπορέσουνε να σταθούνε στα πόδια τους, όπως μπορούνε. Δεν πρόκειται να τον ξεχάσουν, δεν ξεχνιέται ο χαμός ενός άδικου νέου. Δεν ξεχνιέται με τίποτα ο πόνος τους θα είναι μεγάλος. Ο Θεός να τους λυπηθεί», είπε συγκεκριμένα ο παππούς του τραγουδιστή εκ μέρος της οικογένειας τους.

Δείτε εδώ

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση