ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: φόρεμα με βολάν, denim σακάκι και sneakers
 

Το μεγάλο ''όχι'' του Rami Malek στον James Bond

Ο Rami Malek θα πρωταγωνιστεί στην πολυαναμενόμενη ταινία του James Bond και θα υποδύεται τον... ''κακό'' της υπόθεσης αλλά είχε βάλει τους όρους του. Ο βραβευένος με Όσκαρ ηθοποιός αποκάλυψε στην εφημερίδα Mirror πως δεν θα έλεγε το ''ναι'' αν ο χαρακτήρας που θα υποδυόταν ήταν Άραβας τρομοκράτης. 

''Είναι πολύ καλός σαν χαρακτήρας και είμαι ενθουσιασμένος, αλλά αυτό ήταν κάτι που συζητήσαμε. Είπα πως δεν μπορούμε να τον ταυτοποιήσουμε με οποιαδήποτε τρομοκρατική δράση που να αντιπροσωπεύει μια ιδεολογία ή μια θρησκεία. Δεν είναι κάτι που θα υποστήριζα, γι' αυτό τους είπα πως αν με επέλεξαν για αυτό τον λόγο μπορούν να με ξεχάσουν. Αλλά προφανώς δεν ήθελαν αυτό. Είναι διαφορετικό είδος τρομοκράτη'' είπε ο ηθοποιός. 

Γιος των Said και Nelly Abdel-Malek, που μετακόμισαν στην Αμερική από το Κάιρο στα τέλη της δεκαετίας του 1970, και πάντα δήλωνε περίφανος για τις ρίζες του και δηλώνει Αιγύπτιος. Τώρα, αφού έκανε το μεγάλο μπαμ με το ''Mr. Robot'' και μετά υποδυόμενος τον Freddie Mercury στο ''Bohemian Rhapsody'', πρόκειται να υποδυθεί τον ανταγωνιστή του Daniel Craig στην 25η ταινία του James Bond. 

Αλλά μην περιμένετε να δείτε κάτι σύντομα αφού το λεγόμενο Bond25 θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2020. 

 

  

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
james bond  |  rami malek  |  bond25  | 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση