ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: μακρύ παλτό, baby pink sweatshirt και tailored παντελόνι
 

Το κόσμημα της Meghan που προκάλεσε αναστάτωση στο παλάτι

Το παλάτι όπως ξέρουμε δεν «σηκώνει» και πολλά-πολλά

Πόσο μπορεί ένα κόσμημα να ξεκινήσεις φήμες και να προκαλέσει σε σημείο που το άτομο που το φοράει να δεχτεί παρατήρηση για αυτό; Όσο και αν σας φαίνεται περίεργο είναι πιθανόν ειδικά όταν το άτομο που το φοράει έχει να κάνει με την βασιλική οικογένεια.

Το παλάτι όπως ξέρουμε μπορεί να φαντάζει ονειρικό όμως δεν «σηκώνει» και πολλά-πολλά όσον αφορά τα μέλη του υπάρχουν κανόνες και πρωτόκολλα τα οποία πρέπει να ακολουθούνται από όλους. Ιδιαίτερα όταν τα μέλη της έχουν κάποια σχέση η οποία δεν είναι «επίσημη» πρέπει να προσέχουν τόσο από τους συμβούλους του παλατιού όσο και από τους φωτογράφους που καραδοκούν σε κάθε γωνιά.

Μέσα από το βιβλίο “Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of A Modern Family” μαθαίνουμε ότι ένα κόσμημα έφερε την Meghan σε αρκετά δύσκολη θέση. Συγκεκριμένα το 2016 η Meghan ενώ βρισκόταν στο Toronto φωτογραφήθηκε από παπαράτσι να περπατάει στον δρόμο φορώντας ένα κόσμημα αξίας 300 δολαρίων το οποίο είχε πάνω τα αρχικά “H” και “M” δηλαδή Harry και Meghan.

Τι το ήθελε όμως; Τότε η σχέση του ζευγαριού δεν ήταν ακόμα γνωστή ούτε είχε επισημοποιηθεί έτσι το παλάτι θεώρησε ότι το κόσμημα αυτό θα προκαλούσε προβλήματα. Όπως αναφέρει το βιβλίο η Meghan δέχτηκε παρατήρηση από σύμβουλο του παλατιού ο οποίος τόνισε ότι το μόνο που καταφέρνει φορώντας κάτι τέτοιο είναι να τραβάει έντονα τους φωτογράφους κοντά της. Αν και τότε η Meghan δεν σχολίασε κάτι και δέχτηκε την συμβουλή αργότερα σύμφωνα με το “Finding Freedom” ένιωσε ενοχλημένη και έντονα φορτισμένη. Στο κάτω-κάτω γιατί να πρέπει το παλάτι να της υποβάλει ποιο κόσμημα θα πρέπει να φορέσει και να της καταλογίζει ευθύνες για τους φωτογράφου;

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση