ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: μακρύ παλτό, baby pink sweatshirt και tailored παντελόνι
 

Το κάστρο του Windsor μπήκε σε χριστουγεννιάτικη διάθεση και είναι must see

Ο εντυπωσιακός στολισμός του κάστρου του Windsor για τα φετινά Χριστούγεννα

newsroom must

Μέσα από επίσημη ανακοίνωση του παλατιού έγινε γνωστό πως η βασίλισσα Ελισάβετ και ο σύζυγός της, πρίγκιπας Φίλιππος, λόγω του κορωνοϊού θα περάσουν φέτος τα Χριστούγεννα «ήρεμα» στο κάστρο του Windsor, για πρώτη φορά τα τελευταία 30 και πλέον χρόνια. Λίγες μέρες μετά την γνωστοποίηση της βασιλικής αποφάσης, το παλάτι του  του Windsor μπήκε σε χριστουγεννιάτικη διάθεση και είναι must see.

Συγκεκριμένα, ο λογαριασμός του Royal Collection Trust στο Instagram μοιράστηκε ένα νέο βίντεο με το φετινό πελώριο χριστουγεννιάτικο δέντρο, το οποίο στολίζει το St. George's Hall - το οποίο ασχολήθηκε και με την γαμήλια δεξίωση των Sussexes το 2018. Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στην συνέχεια, το δέντρο είναι -όπως πάντα- εντυπωσιακό και στολισμένο με αμέτρητα λαμπάκια, μπάλες και έναν άγγελο στην κορυφή. 

Να θυμίσουμε πως η βρετανική κυβέρνηση γνωστοποίησε πως θα επιτρέψει τις μικρές συναθροίσεις ενόψει των γιορτών, ωστόσο η απόφαση της βασίλισσας να περάσει τα Χριστούγεννα μαζί με τον σύζυγό της μόνο ήταν καθαρά απόφασή της. "Έχοντας εξετάσει όλες τις κατάλληλες συμβουλές, η βασίλισσα και ο δούκας του Εδιμβούργου αποφάσισαν ότι φέτος θα περάσουν ήσυχα τα Χριστούγεννα στο Windsor", ανέφερε η δήλωση του παλατιού.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση