ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: φόρεμα με βολάν, denim σακάκι και sneakers
 

Το ηχηρό μήνυμα του Φουρλά, 4 χρόνια μετά την απώλεια της κόρης του

Η ανάρτηση του Λουκά Φουρλά ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του καρκίνου

newsroom must

Η 4η Φεβρουαρίου είναι μια από τις πιο ιδιαίτερες και σημαντικές ημέρες του χρόνου καθώς "γιορτάζεται" ως η Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου.

Με αφορμή την ημέρα, ο Λουκάς Φουρλάς που έχασε την κόρη του, Άρτεμις, πριν από τέσσερα χρόνια και πιο συγκεκριμένα στις 19/08/2017 έπειτα από μάχη με τον καρκίνο έκανε μια υπέροχη ανάρτηση στο Instagram και έστειλε ένα αρκετά ηχηρό μήνυμα.

"Ο καρκίνος δεν είναι ανίκητος. Μέχρι όμως να κερδίσουμε τη μάχη, ας εξασφαλίσουμε ότι κανένα παιδί δεν πολεμάει μόνο του, κανένας ασθενής δεν θα είναι μόνος, και καμιά οικογένεια δεν παλεύει μοναχή της. Είμαστε όλοι ΕΝΑ και θα είμαστε μέχρι να τον νικήσουμε" έγραψε χαρακτηριστικά ο ίδιος και πόζαρε κρατώντας ένα πανό με το οποίο καλούσε τον κόσμο να αναλάβει δράση.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Loucas Fourlas (@loucas.fourlas)

Να σημειώσουμε πως η φετινή Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου σηματοδοτεί και την έναρξη της παγκόσμιας ενημερωτικής εκστρατείας από το Union for International Cancer Control (UICC) «Close the Care Gap», που έχει ως στόχο τη μείωση των ανισοτήτων στη φροντίδα του καρκίνου σε όλο τον κόσμο.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση