ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

Το ηχηρό μήνυμα της Θέλξιας Βαλέριας Φραγκούδη για τα κιλά της εγκυμοσύνης

Η απάντησή της σε ερώτηση στο Instagram

newsroom must

Η Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη τον περασμένο Νοέμβριο έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και από τότε περνά τα δικά της μηνύματα για την εγκυμοσύνη αλλά και για την περίοδο μετά τη γέννα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

Η γνωστή Instagrammer και επιχειρηματίας, απαντώντας σε ερώτηση μιας ακόλουθού της, άφησε ένα ηχηρό μήνυμα για το σώμα μιας γυναίκας μετά τη γέννα και τον τρόπο που η γυναίκες θα πρέπει να αντιμετωπίζουν το σώμα τους.

“Εγώ 40 ημέρες μετά που γέννησα δοκίμασα και έμπαινα κανονικά στα jeans μου με λίγη δυσκολία βέβαια. Νομίζω ότι το πιο σημαντικό είναι να μην σε αγχώνουν τα κιλά. Εγώ ούτε που κατάλαβα πως έφυγαν. Σίγουρα βοηθάει και ο θηλασμός και η διατροφή […] Το σώμα μας χρειάζεται χρόνο να επανέλθει, να πάνε τα όργανα πίσω στη θέση τους […] Τις τελευταίες ημέρες ξεκίνησα γυμναστική και είμαι σίγουρη ότι θα βοηθήσει πολύ πάνω από όλα στη ψυχολογία μου και στο να επανέλθω […] Το πιο σημαντικό είναι να μην συγκρίνετε ποτέ το σώμα σας με κάποιας άλλης…” έγραψε, ανάμεσα σε άλλα, στην ανάρτησή της στα Insta Stories.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση