ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φούστα, λινό πουκάμισο και mules
 

Το ηχηρό μήνυμα της Μαίρης Συνατσάκη για την ακμή στο πρόσωπο

Δείχνει την δική της αφιλτράριστη εκδοχή.

newsroom must

Η Μαίρη Συνατσάκη προσπαθεί να περνά όμορφα και σημαντικά μηνύματα στους followers της, ώστε να καταφέρνουν, αν δεν το έχουν κάνει ακόμη, να αγαπήσουν τόσο τον εαυτό τους, όσο και τους γύρω τους.

Σήμερα, η Μαίρη Συνατσάκη δημοσίευσε μια φωτογραφία χωρίς φίλτρο, δίνοντας έτσι ένα μάθημα αγάπης και αποδοχής του εαυτού μας.

Μαζί με την selfie, δημοσίευσε ένα screenshot με την αφοπλιστική απάντησή της σε αρνητικό σχόλιο.

“Σας έκανε τόση εντύπωση το «αληθινό δέρμα» όπως το χαρακτηρίσατε σε αυτήν την φωτογραφία που θα την αφήσω εδώ σαν ποστ για να μην χαθεί στο 24ωρο του στορι. (Έχασε και στον διαγωνισμό για την φωτογραφία προφίλ που της αξίζει κάτι περισσότερο) Ωστόσο! Ναι, αληθινό δέρμα. Ακόμη με κάποια ροδόχρους. Δεν έχω κάνει τίποτα ιδιαίτερο γι’ αυτήν αλλά είναι ήπια οπότε την αφήνω στην ησυχία της.

Κι αφήνω και ένα σχόλιο από τα άλλα, τα πιο ιδιαίτερα. Καμιά φορά μπορεί κάποιος να σας πει κάτι που να εννοεί κάτι άλλο και ξέρετε τώρα. Παρεξηγήσεις… Να φλεξάρουμε ο,τι έχουμε όσο πιο κοντά στην αλήθεια αντέχουμε, μέχρι να αντέχουμε περισσότερο. Είναι μια διαδρομή προσωπική για τον καθένα και την σέβομαι. Καλή εβδομάδα να’ χουμε. Σας φιλώ στις μούρες σας όπως κι αν είναι αυτές!”.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Mary Synatsaki (@mairiboo)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση