ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean παντελόνι, πουκάμισο και kitty heels
 

Το ιδιαίτερο δώρο που η Jill Biden έστειλε στην Michelle Obama

Tο ευχαριστήριο post της πρώην Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ προς τη νυν.

newsroom must

Δύο περίπου βδομάδες μετά την μετακόμιση της Jill Biden και του συζύγου της, Joe, στον Λευκό Οίκο, η Πρώτη Κυρία της Αμερικής θέλησε να στείλει ένα πρωτότυπο -θα λέγαμε- δώρο προς την Michelle Obama, με την οποία διατηρούν άψογες σχέσεις.

Συγκεκριμένα, η Jill Biden έστειλε στην Michelle Obama ένα καλάθι γεμάτο με λαχανικά από τον λαχανόκηπο του Λευκού Οίκου. Το ιδιαίτερο δώρο φαίνεται να εκτίμησε έντονα η Michelle, αφού λίγο μετά από την παραλαβή του προέβη σε σχετική ανάρτηση ώστε να ευχαριστήσει την σύζυγο του Biden.

"Αυτά τα φρέσκα λαχανικά από τον κήπο του Λευκού Οίκου ήταν μια υπέροχη -και νοστιμότατη- έκπληξη. Σ' αγαπώ, Jill”, έγραψε χαρακτηριστικά η Michelle Obama δημοσιεύοντας μια εικόνα με τα λαχανικά.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Michelle Obama (@michelleobama)

Να θυμίσουμε πως το δώρο αυτό είχε συναισθηματική αξία για τη Michelle Obama, αφού κατά την διάρκεια της προεδρίας του Barack πρωτοστάτησε στο να διατηρηθεί και να αναπτυχθεί ο συγκεκριμένος λαχανόκηπος, ενώ το 2011 είχε γράψει και ένα βιβλίο για χάρη του με τίτλο "American Grown: The Story of the White House Kitchen Garden and Gardens Across America".

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση