ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

Το συγκινητικό γράμμα του Tom Hanks στο παιδί που λέγεται Corona

O Tom Hanks και η σύζυγός του, Rita Wilson ήταν από τους πρώτους celebrities που ανακοίνωσαν ότι βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Αφού πέρασαν τις 2 εβδομάδες καραντίνας στην Αυστραλία, τα συμπτώματα είχαν μειωθεί και "νίκησαν" τον κορωνοϊό.

Μετά την είδηση πως πάσχουν από κορωνοϊό ο Tom Hanks δέχτηκε ένα γράμμα από έναν 8χρονο θαυμαστή του, τον Corona De Vries.

«Άκουσα τα νέα πως εσείς και η σύζυγός σας είχατε κολλήσει κορωνοϊό. Είστε καλά;». Στο γράμμα του, του αποκάλυψε ότι αγαπά το όνομά του αλλά δέχεται bullying με τους συμμαθητές του να τον φωνάζουν κορωνοϊό. «Λυπάμαι πολύ και θυμώνω όταν οι άνθρωποι με αποκαλούν έτσι».

Ο Tom Hanks απάντησε στον 8χρονο Corona χρησιμοποιώντας μια γραφομηχανή Corona, την οποία είχε φέρει μαζί του στο Gold Coast.

«Η επιστολή σου έκανε εμένα και τη γυναίκα μου να νιώσουμε τόσο υπέροχα! Σε ευχαριστώ που είσαι τόσο καλός φίλος – οι φίλοι κάνουν τους φίλους να αισθάνονται καλά όταν είναι χάλια.. Σε είδα στην τηλεόραση, αν και ήμουν πίσω στις ΗΠΑ πια και υγιής. Ακόμα κι αν δεν ήμουν πλέον άρρωστος, το ότι έλαβα το γράμμα σου με έκανε να νιώσω καλύτερα. Ξέρεις, είσαι το μόνο πρόσωπο που γνώρισα ποτέ να έχει το όνομα Κορόνα - όπως το δαχτυλίδι γύρω από τον ήλιο, ένα στέμμα».
 «Θεωρώ πως αυτή η γραφομηχανή θα σου "ταιριάζει". Ρώτησε έναν ενήλικο πώς λειτουργεί και χρησιμοποιήσέ τη για να μου απαντήσεις».

 

Στο τέλος της επιστολής ο ηθοποιός άφησε και ένα χειρόγραφο σημείωμα «Υ.Γ. Έχεις ενα φίλο, ΕΜΕΝΑ, Σ' ευχαριστώ ξανά!»

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση