Μαρία Σάββα
Η Κατερίνα Καινούργιου φαίνεται να έχει ήδη μπει σε γιορτινό κλίμα, καθώς το βράδυ της Τετάρτης 5 Νοεμβρίου στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της, μεταφέροντας το πνεύμα των Χριστουγέννων στα social media. Η παρουσιάστρια μοιράστηκε μέσα από το Instagram στιγμιότυπα από τον στολισμό, γεμάτα λάμψη, φως και πολλή χαρά.
«Ειδικά φέτος, αυτό το δέντρο έγινε με πολλή, πολλή αγάπη! Και του χρόνου με υγεία, φίλοι μου», έγραψε στη λεζάντα της, αφήνοντας να εννοηθεί ότι διανύει μια ιδιαίτερα ευτυχισμένη περίοδο στη ζωή της.
Όσοι παρατηρούν τις λεπτομέρειες δεν θα μπορούσαν να μην προσέξουν ότι ο φετινός στολισμός της παρουσιάστριας –και του συντρόφου της, Παναγιώτη Κουτσουμπή– έχει έναν ξεκάθαρο πρωταγωνιστή: το ροζ. Από τις μπάλες και τις κορδέλες μέχρι τα φωτάκια, το χρώμα κυριαρχεί και δημιουργεί ένα παραμυθένιο, ρομαντικό αποτέλεσμα.
Όπως ήταν αναμενόμενο, οι πιο «καχύποπτοι» followers της συνέδεσαν το ροζ χρώμα του φετινού δέντρου με το φύλο του μωρού που φημολογείται πως περιμένει η παρουσιάστρια.
















