ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Αέρινο φλοράλ φόρεμα κια πέδιλα με τακούνι

Το φωτογραφικό άλμπουμ της Άντρεας Κυριάκου από την Τήνο

Δείτε όλα τα στιγμιότυπα που εντοπίσαμε από την οικογενειακή τους απόδραση.

Μαρία Καραμάνου

Μαρία Καραμάνου

Το καλοκαίρι για τον Γιώργο Μερκή και την Άντρεα Κυριάκου ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, με μια οικογενειακή εξόρμηση στην αγαπημένη τους Τήνο. Το γνωστό ζευγάρι βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο κυκλαδίτικο νησί, παρέα με τα δύο τους παιδιά, Λάμπρο και Μαρίλια, γεμίζοντας τις αποσκευές τους με οικογενειακές στιγμές.

Με το φως του Αιγαίου να αγκαλιάζει κάθε φωτογραφία, οι αναρτήσεις τους στα social media είναι ένας ύμνος στην ανεμελιά. Η Άντρεα, μέσα από μια τρυφερή λεζάντα, έγραψε: «Να επιστρέφεις εκεί που ηρεμεί η ψυχή σου» και ποιος θα μπορούσε να διαφωνήσει; 

Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που επιλέγουν το νησί, αφού πριν από δύο χρόνια είχαν βαφτίσει εκεί την κόρη τους, Μαρίλια, σε μια τελετή γεμάτη φως και συγκίνηση.

Στις φωτογραφίες που μοιράστηκαν με τους followers τους, τους βλέπουμε να περπατούν αγκαλιασμένοι στα πλακόστρωτα σοκάκια, να χαλαρώνουν σε χρυσαφένιες παραλίες και να απολαμβάνουν την ελληνική φιλοξενία. 

Δείτε όλα τα στιγμιότυπα:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση