ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: denim mini φούστα, λινό πουκάμισο και sliders
 

Το Forbes «ξεγύμνωσε» την Kylie Jenner: Δεν είναι δισεκατομμυριούχος

Τα πλαστά έγγραφα και η απάντηση της Kylie

Μαρία Στυλιανού

Ναι, η Kylie Jenner δεν είναι πια δισεκατομμυριούχος σύμφωνα με τον περιοδικό Forbes μετά από τον επανέλεγχο των οικονομικών της στοιχείων.

Τον Μάρτιο του 2019 η Kylie Jenner, βρέθηκε στο εξώφυλλο του περιοδικού ως η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος.
Το περιοδικό ανέφερε ότι εξέτασε οικονομικά στοιχεία που κυκλοφόρησε η Coty Inc, η οποία αγόρασε το μερίδιο του 51% στην εταιρεία Kylie Cosmetics τον Νοέμβριο του 2019.

Οι οικονομικές καταθέσεις έδειξαν ότι «η επιχείρηση της Kylie είναι σημαντικά μικρότερη και λιγότερο κερδοφόρα, από ότι η οικογένεια έχει περάσει χρόνια οδηγώντας τη βιομηχανία καλλυντικών και τα μέσα ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένου του Forbes, να πιστέψουν», ανέφερε το περιοδικό.

«Ο Forbes πιστεύει τώρα ότι η Kylie Jenner, ακόμη και μετά την πώληση του 51% της εταιρείας και τα χρήματα που έλαβε χωρίς τους φόρους δεν είναι δισεκατομμυριούχος.»

Το περιοδικό υπολογίζει την αξία της Kylie γύρο στα 900 εκατομμύρια την βιομηχανία των καλλυντικών και έχει βλάψει την αξία της.
Ωστόσο, είπε ότι ήταν πιθανό η επιχείρηση να μην ήταν ποτέ τόσο μεγάλη από την αρχή και οι Jenners έχουν πει ψέματα από το 2016 και οι λογιστικές τους δηλώσεις φορολογικών είχαν ψευδείς αριθμούς.

Το περιοδικό είπε ότι δεν μπορούσε να αποδείξει ότι τα έγγραφα ήταν πλαστά.

Φυσικά η Kylie αντέδρασε μέσω Twitter γράφοντας ότι η έκθεση του Forbes βασίστηκε σε «μια σειρά ανακριβών δηλώσεων και μη αποδεδειγμένων υποθέσεων».

Τα Tweets της έγραφαν χαρακτηριστικά. «Νόμιζα ότι (το Forbes) ήταν ένα αξιόπιστο site.

«Δημιουργία φορολογικών δηλώσεων που είναι πιθανότατα πλαστά»; Αυτή είναι η απόδειξή σας; Αρά, απλώς σκεφτήκατε ότι είναι πλαστά; Αλήθεια τι διαβάζω;»

«Είμαι όμως εντάξει, είμαι ευλογημένη πέραν της ηλικίας μου, έχω μια πανέμορφη κόρη και μια επιτυχημένη επιχείρηση. Μπορώ να ονομάσω μια λίστα με 100 πράγματα πιο σημαντικά αυτή την στιγμή από το πόσα χρήματα έχω»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X