ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: loose maxi φόρεμα και flip flops
 

To ''Elite'' είναι ο νέος... Ισπανικός εθισμός του Netflix!

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Μπορούμε πλέον να λέμε με σιγουριά πως το ''La Casa de Papel'' ξεκίνησε ένα νέο κύμα στο Netflix. Η ξενόγλωσσες σειρές πάντα είχαν αρκετή πέραση, αλλά μετά την σαρωτική επιτυχία του ''La Casa de Papel'' ο κόσμος πλέον τα έχει εμπιστευτεί απόλυτα. 

Η συγκεκριμένη σειρά, που κυκλοφόρησε στην υπόλοιπη Ευρώπη με τίτλο ''Money Heist'' ήταν ένα Ισπανικό δράμα, που παρουσιάζε μια ληστεία με μια εντελώς διαφορετική οπτική. Κατέρριψε όλα τα κλισέ άλλων παραγωγών με παρόμοιο περιεχόμενο και ξεχώρισε χάρη στην εξαιρετική σκηνοθεσία και το ενδιαφέρον καστ. 

To ''Elite'' έρχεται να συνεχίσει αυτό το φαινόμενο. Αυτή τη φορά, η ιστορία λαμβάνει χώρα σε ένα ιδιωτικό σχολείο. Ούτε αυτή τη φορά δεν βλέπουμε τις κλισέ ιστορίες. Πρόκειται για μια σειρά μυστηρίου από την αρχή, και αφορά την αντίθεση μεταξύ της εργατικής τάξης και των πλουσίων. 

Τρεις μαθητές με ιδιαίτερη ιστορία, κερδίζουν υποτροφία στο Las Encinas, ένα από τα καλύτερα ιδιωτικά σχολεία της χώρας που μοιάζει με χλιδάτο ξενοδοχείο γεμάτο με παιδιά των πιο πλούσιων οικογενειών. Ο λόγος που πήραν την υποτροφία είναι ότι το παλιό  τους σχολείο κατέρρευσε κυριολεκτικά και η ευθύνη έπεσε στη διαφθορα στην πολιτική των δημαρχείων. Οι τρεις αυτοί είναι η Nadia, της οποίας οι γονείς είναι Παλαιστίνιοι, o Samuel που δουλεύει τα απογεύματα ως σερβιτόρος, και ο Christian που δεν είναι και ο πιο δημοφιλής του σχολείου. Η ένταξη τους στο σχολείο δεν είναι εύκολη αλλά αυτό δεν είναι το βασικό στόρι της σειράς. 

Ακολουθώντας τις γραμμές του ''How to Get Away With Murder'', από τα πρώτα επεισόδια βλέπουμε πως έχει γίνει ένας φόνος. Το κοινό δεν ξέρει ούτε ποιος είναι το θύμα, ούτε ποιος το σκότωσε, ούτε το κίνητρο. Η σειρά ξεκινά με μια αστυνομικό να ανακρίνει τον Samuel και από εκείνη τη στιγμή πάμε πίσω για να δούμε ακριβώς πως άρχισαν και πως έγιναν όλα. 

Επίσης στη σειρά θα δεις τον Miguel Herran (τον Rio, του ''La Casa de Papel''), τον Jaime Lorente (τον Denver, του ''La Casa de Papel'') όπως επίσης και η Mina El Hammani και ο Itzan Escamilla. 

Δείτε το τρέιλερ. 

To ''Elite'' κυκλοφόρησε στο Netflix στις 5 Οκτωβρίου και αποτελείται από 8 επεισόδια, ενώ είναι ακόμα άγνωστο το αν θα υπάρχει δεύτερη σεζόν. 

Θα είναι αυτό το νέο ''La Casa de Papel''; 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
elite  |  netflix  |  σειρά  | 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση