ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean φούστα, loose πουκάμισο και πέδιλα
 

Το «δολοφονικό» βλέμμα της Melania στην Ivanka

Δείτε το βίντεο

Ριάνα Στυλιανού

Κατά τη διάρκεια της Εθνικής Συνέλευση των Ρεπουμπλικανών, η Melania Trump αντάλλαξε ένα πολύ παγωμένο βλέμμα, στην κόρη του προέδρου, Ivanka Trump.

Εφόσον η Ivanka μοιράστηκε με το κοινό, ένα εισαγωγικό σχόλιο πριν την ομιλία αποδοχής του Donald Trump, η ίδια πέρασε μπροστά από την Πρώτη Κυρία, ανταλλάσσοντας μια σύντομη ματιά μεταξύ τους.

Σε ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, η Melania φαίνεται αρχικά να χαμογελά στην Ivanka κάνοντάς της ένα νεύμα, αλλά στη συνέχεια πήρε μια πολύ κρύα, ξινή έκφραση.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, πιο συγκεκριμένα, την Πέμπτη, κυκλοφόρησε ένα απόσπασμα ενός επερχόμενου βιβλίου που γράφτηκε από την Stephanie Winston Wolkoff, πρώην κολλητή φίλη της Melania, η οποία αποκάλυψε πως η Πρώτη Κυρία σχεδίασε το «Operation Block Ivanka» για να εμποδίσει την Ivanka να εμφανιστεί στις φωτογραφίες της ορκωμοσίας του πατέρα της.

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης όμως, όπως είναι λογικό έσπευσαν να σχολιάσουν την ένταση μεταξύ των δύο γυναικών και να μοιράζονται πολλά κοντινά στιγμιότυπα αυτή της φάσης.

«Η Melania Trump έριξε στην Ιvanka ένα βλέμμα που λέει: ‘Σε συμπαθώ μόνο γιατί πρέπει’» σημείωσε ένας χρήστης του Twitter. «Πείτε το ιδέα μου, αλλά δεν νομίζω ότι η Μελάνια συμπαθεί πολύ την Ιvanka. Σε αυτό μπορούμε να συμφωνήσουμε» είπε ένας άλλος χρήστης. «Μήπως η Μelania γύρισε τα μάτια της μόλις είδε την Ιvanka» είπε ακόμα ένας.

Φυσικά ενδέχεται και το γεγονός ότι το βλέμμα της Melania να έχει σχεδόν πάντα ένα πιο “κρύο” θα το λέγαμε ύφος, οπόταν ίσως η ξινή έκφραση που έδωσε στην Ivanka να μην την έκανε επίτηδες.


ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
melania  |  ivanka  |  trump

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση