ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

Το δημόσιο ευχαριστώ του Λευτέρη Πετρούνια για το χάλκινο μετάλλιο

Η αφιέρωσή του στον κόσμο.

newsroom must

Η μάχη του Λευτέρη Πετρούνια για κατάκτηση ενός μεταλλίου φέτος στους Ολυμπιακούς Αγώνες μετά τον τραυματισμό του ήταν μεγάλη, ωστόσο ο ίδιος, έβαλε πείσμα και κατέκτησε ακόμη έναν στόχο του.

Ο σπουδαίος Έλληνας αθλητής κατάφερε να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο, και να επιστρέψει στην Ελλάδα γεμάτος χαρά και ευγνωμοσύνη, ενώ δέχεται την αγάπη και την υποστήριξη του κόσμου, αφού όλοι είναι στο πλευρό του.

Αν και ο στόχος του ήταν το χρυσό, κάτι το οποίο ο ίδιος υπόσχεται ότι θα κατακτήσει στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, πρέπει να νιώθει ικανοποιημένος με την προσπάθειά του, καθώς κατάφερε να επανέλθει από το χειρουργείο στον ώμο του και με το παραπάνω.

Με μια ανάρτησή του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο αθλητής των κρίκων θέλησε να ευχαριστήσει το κοινό που του στάθηκε και χαίρεται με τη χαρά του. Έτσι, ποζάρει κρατώντας το χάλκινο μετάλλιο, και γράφει «Είμαι γεμάτος συναισθήματα σήμερα, κυρίως χαράς και ευγνωμοσύνης για τα χιλιάδες όμορφα μηνύματα που διαβάζω και θέλω να πω απλώς ένα μεγάλο ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ!».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση