ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: sweatshirt με κολάν και ankle boots
 

Το δημόσιο ευχαριστώ της Μενεγάκη και η αντικαταστάτριά της

Η αποχώρηση της Ελένης γίνεται ακόμα πιο έντονη στο ευρύτερο κοινό

Ριάνα Στυλιανού

Γενικότερα, οι ειδήσεις γύρω από το γεγονός πως η Ελένη Μενεγάκη αποχωρεί από τον χώρο της τηλεόρασης ήταν πάρα πολλές, ωστόσο η ίδια, λίγο πριν το μεγάλο φινάλε... έσπευσε να ευχαριστήσει τους συνεργάτες της, κάνοντας την αποχώρισή της από την show biz ακόμα πιο έντονη στο ευρύτερο κοινό και τους φανς της.

Η παρουσιάστρια ανάρτησε μια φωτογραφία μαζί με τον αγαπημένο της συνεργάτη που βρισκόταν δίπλα της τα τελευταία 10 χρόνια, Τάσο Τεργιάκη, και τον ευχαρίστησε για την όμορφη συνεργασία τους.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki στις

Επίσης εδώ και αρκετές μέρες, οι φήμες ήθελαν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να παίρνει τη θέση της Ελένης Μενεγάκη... Kαι ενώ κανένας δεν επιβεβαίωνε τις φήμες για αρκετό καιρό τώρα, η Ηλιάνα θέλησε μέσα από πρόσφατες δηλώσεις της να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

"Η Ελένη Μενεγάκη είναι μία, να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους! Από τη στιγμή που η κυρία Μενεγάκη αποφάσισε να φύγει και μια θέση μένει κενή, κάποιος πρέπει να πάρει τη θέση της. Αυτό δεν σημαίνει ότι την αντικαθιστά κάποιος ή πάει να πάρει τη δουλειά της. Η γυναίκα θέλει να ξεκουραστεί, έχει κάνει μια τεράστια πορεία, μια τεράστια καριέρα, είναι παράδειγμα προς μίμηση… Αλίμονο, κανείς δεν παίρνει τη θέση της κυρίας Μενεγάκη", δήλωσε ενώ στη συνέχεια η ίδια πρόσθεσε:

"Σας ετοιμάζω τα καλύτερα! Κέφι, μπρίο, τσαχπινιά, χαρά, καινούρια πράγματα... Η αλήθεια είναι πως είμαστε σε πάρα πολύ πρώιμο στάδιο. Μόλις υπογράψαμε, κάνουμε τις πρώτες συναντήσεις και ψάχνουμε πρώτα την ομάδα. Προσπαθούμε να δούμε τα θέματα της εκπομπής, έτσι ώστε να έχουμε ένα πάρα πολύ ωραίο ομαδικό πνεύμα, χαρούμενο κι αγαπημένο". Κατέληξε η Ηλιάνα.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση