ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

Το διαδίκτυο κατηγορεί για ακόμη μια φορά τον Pique και αυτός είναι ο λόγος

«Τι απαίσιος πατέρας»

Μαρία Σάββα

Το τελευταίο διάστημα η ζωή της Κολομβιανής τραγουδίστριας Shakira και του διάσημου ποδοσφαιριστή Gerard Pique είναι συνεχώς πρώτη είδηση στις lifestyle ιστοσελίδες, καθώς μετά τον χωρισμό τους και την νέα σχέση του ίδιου, οι δύο αστέρες έχουν αρκετές εντάσεις μεταξύ τους.

Τα τελευταία 24ωρα όμως τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο το οποίο «στοχοποιεί» τον Gerard για τον τρόπο με τον οποίο προσέχει τους δύο γιους που έχει με την τραγουδίστρια, Sasha και Milan.

Συγκεκριμένα, το βίντεο δείχνει τα δύο παιδιά να βγαίνουν από το αυτοκίνητο του Pique για να μπουν στο σπίτι της μητέρας τους. Ωστόσο, έπρεπε να περιμένουν αρκετή ώρα για να μπορέσουν να μπουν στο σπίτι, με αποτέλεσμα να βραχούν αρκετά λόγω της κακοκαιρίας που επικρατεί στην Βαρκελώνη.

«Τι απαίσιος πατέρας, δεν τους βοηθάει με τις βαλίτσες τους, ούτε τους αποχαιρετάει με αγάπη και ο καημένος ο Milan με το ζόρι μπορούσε να μεταφέρει τη βαλίτσα», έγραφε ένα από τα σχόλια, με ένα άλλο να λέει: «Τι πατέρας είναι αυτός... τόσο τρελός που φεύγει με την πόρτα ανοιχτή... και να κρεμόταν το παιδί του από το αυτοκίνητο δεν θα το πρόσεχε, Θεέ μου», ήταν ένα από τα σχόλια που έγιναν κάτω από την ανάρτηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Gerard Pique  |  Shakira  |  news  |  lifestyle  |  gossip  |  showbiz  |  celebs

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση