ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: shinny leggings, oversized φούτερ και άσπρα sneakers
 

To “Courage”, της Celine Dion την οδηγεί στην κορυφή

Βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας της

Στο απόγειο της καριέρας της βρίσκεται αυτή την στιγμή η Celine Dion, μετά από 20 χρόνια στον χώρο της μουσικής σκηνής. Το νέο μουσικό album «Courage», κυκλοφόρησε στις 15 Νοεμβρίου 2019 και σύμφωνα με τη μουσική πλατφόρμα Billboard 200, το τραγούδι βρίσκεται στην πρώτη θέση επιλογής των ακροατών.


                                                                                               "Φωτογραφία από το εξώφυλλο του νέου της album"

Μετά τον θάνατο του αγαπημένου της άντρα αλλά και manager René Angélil, οι μουσικές επιλογές της εστιάζονται σε πιο τρυφερές και δυνατές λέξεις που μπορεί και να νιώσει και να υποστήριξη. Ακόμα και οι κριτικές ομολογούν πως η Celine Dion, είναι στο απόγειο της καριέρας της, με άλλες να αναφέρουν πως «το μισό άλμπουμ είναι φανταστικό». Η τελευταία μεγάλη επιτυχία που είχε η Celine Dion, ήταν τότε με το album «A New Day Has Come» το 2002.
Και όπως φαντάζεστε οι συναυλίες της είναι ήδη sold out.
Εδώ αξίζει να αναφέρουμε πως για πρώτη φορά η Celine Dion, θα βρίσκεται στην Κύπρο για την περιοδεία της “Courage World Tour” στις 2 Αυγούστου 2020, όπου εκεί σίγουρα θα ακούσουμε αρκετές μουσικές επιλογές από το νέο της album.

Φαίνεται η αγαπημένη μας τραγουδίστρια να είναι Celine Dion για αυτή την χρόνια. Όπως τραγουδάει και στην μεγάλη της επιτυχία “Courage”, δηλαδή θάρρος αυτό χρειαζόμαστε και στην ζωή και μετά από μια απώλεια.

Απολαύστε το τραγούδι Courage.


ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση