ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

Το απίστευτο περιστατικό στο ''Carpool Karaoke''

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

O Adam Levine είναι γνωστός για τη φωνή του, για τις χορευτικές του κινήσεις, ως lead singer των Maroon 5, ως coach στο Αμερικανικό ''The Voice'' και, πλέον, σαν σύζυγος της Behati Prinsloo. Καλεσμένος στο ''Carpool Karaoke'', ο τραγουδιστής αποκάλυψε ακόμα κάτι που δεν γνωρίζαμε. 

Aς τα πάρουμε όμως από την αρχή. 

Κατ' αρχάς, ενώ γύριζαν το ''Carpool Karaoke'', τους σταμάτησε ένας αστυνομικός. Αφού ο Levine κατέβασε το παράθυρο του, ο αστυνομικός τους είπε πως θα τους βάλει να παρκάρουν στην άκρη του δρόμου έτσι ώστε ο τραγουδιστής να του τραγουδήσει live. Το όλο περιστατικό δεν ήταν στο πρόγραμμα, όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός σταθμός του Λος Άντζελες, και μάλιστα το αξιοποίησαν για να προωθήσουν το επεισόδιο, μέσω του επίσημου λογαριασμού στο Twitter. 

Εκτός αυτού, ο Levine παρουσίασε ένα κρυφό του ταλέντο, σε μια στάση τους σε ένα πάρκο: μπορεί να ισορροπήσει το οτιδήποτε στο πρόσωπο του, από κώνο τροχαίας μέχρι σκούπα! 

Στο τέλος, ο τραγουδιστής και ο παρουσιαστής αντάλλαξαν θέσεις έτσι ώστε ο πρώτος να παίξει ένα quiz γνώσεων ενώ οδηγούσε. 

Στο ενδυάμεσο, είπε και μερικά τραγούδια. 

Δείτε το απολαυστικό βίντεο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση