ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean παντελόνι, πουκάμισο και kitty heels
 

Διέρρευσε ξανά το απαγορευμένο βίντεο της βασιλικής οικογένειας

Το βίντεο που η βασίλισσα δεν θέλει να δεις

newsroom must

Αν έχεις παρακολουθήσει την δημοφιλή σειρά του Netflix "The Crown" αποκλείεται να μην θυμάσαι πως κατά την διάρκεια του τρίτου κύκλου η βασίλισσα Ελισάβετ έδωσε την συγκατάθεσή της να μπουν στο παλάτι κάμερες και να δημιουργηθεί ένα ντοκιμαντέρ γύρω από την καθημερινότητα των royals. Το εν λόγω ντοκιμαντέρ, το οποίο έγινε στην πραγματικότητα, είχε βγει στον αέρα το 1969 και στη συνέχεια "εξαφανίστηκε".

Αν και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος που το εν λόγω βίντεο "εξαφανίστηκε" και ούτε μάθαμε το γιατί η βασίλισσα μετάνιωσε την δημιουργία του -αν και φήμες λένε πως το έκανε εξαιτίας του ότι στο βίντεο φαίνεται προσιτή και δεν θέλει να περάσει μια τέτοια εικόνα στον λαό της- εμφανίστηκε ξανά στο διαδίκτυο... και στη συνέχεια κατέβηκε.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του People, "οι θεατές είχαν την ευκαιρία να δουν την βασίλισσα να ξυπνάει το πρωί με τον ήχο της γκάιντας –κάτι που συμβαίνει ακόμα μέχρι τις μέρες μας στο Windsor ή όπου αλλού μένει".

Να θυμίσουμε πως μεταξύ άλλων, στο βίντεο βλέπουμε τον πρίγκιπα Edward να μαθαίνει να διαβάζει, ταξίδια της οικογένειας με το Βασιλικό τρένο, ένα μπάρμπεκιου στη Σκωτία και μια επίσκεψη του Προέδρου των ΗΠΑ Richard Nixon.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση