ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Bodycon φόρεμα με λεπτές τιράντες και wedges πλατφόρμες.
 

Το αινιγματικό post της Selena Gomez δύο μέρες μετά τον γάμο των Biebers

Θυμάστε την αντίδρασή μας όταν μάθαμε πως ο Justin Bieber και η Selena Gomez χώρισαν οριστικά; Κανένας μας δεν μπορούσε να το "χωνέψει"... αφού οι δυο τους αποτελούσαν το εφηβικό όνειρο.

Και εκεί που δεν μπορούσαμε καν να το δεχτούμε, ξαφνικά μάθαμε πως ο Justin όχι απλώς προχώρησε στην ζωή του, αλλά αρραβωνιάστηκε κιόλας την Hailey Baldwin. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, τον περασμένο Σεπτέμβριο οι δυο τους παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο και φέτος, στις 30 Σεπτεμβρίου ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Και μπορεί σήμερα βλέποντας πόσο πολύ ερωτευμένοι είναι ο Justin και η Hailey να αποδεχτήκαμε την σχέση τους και να είμαστε ικανοποιημένοι με την εξέλιξη των γεγονότων, ωστόσο αναρωτιόμαστε πώς αντέδρασε η πρώην του Justin στον θρησκευτικό γάμο του ζευγαριού.

H επί χρόνια λοιπόν αγαπημένη του Justin, Selena Gomez, έκανε μία ανάρτηση δύο μέρες τη μεγάλη μέρα. Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα βίντεο, όπου τραγουδάει η Lauren Daigle, μία Αμερικανή τραγουδίστρια και στιχουργός. «Αυτό το κορίτσι είναι μία μπάλα ήλιου. Έχει ένα χρίσμα που βγαίνει έντονα στη φωνή, στα λόγια και στη μουσική της. Εσύ κι η μουσική σου είστε μία ευλογία», έγραψε στο caption και μας έκανεν να αναρωτηθούμε αν υπονοεί κάτι.

Έχοντας τα λόγια αυτά στο μαυαλό μας και χωρίς βέβαια να έχουμε κάποια επίσημη δήλωση της Gomez, φαίνεται πως η Selena εννοεί πως έχει όσα χρειάζεται: την μουσική της. Αν βέβαια αυτό ισχύει ή όχι, μόνο αυτή το γνωρίζει!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση