ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: denim jumpsuit και λευκά αθλητικά παπούτσια
 

ΤΗΤΗ: Πόσα χρήματα κερδίζει η Francesca Farago από κάθε της post

Αν μου πει κάποιος ότι δεν έχει παρακολουθήσει το Too Hot To Handle στην πλατφόρμα του Netflix δύσκολα θα τον πιστέψω.

Αν μου πει κάποιος ότι δεν έχει παρακολουθήσει το Too Hot To Handle στην πλατφόρμα του Netflix δύσκολα θα τον πιστέψω. Το ριάλιτι που γνώρισε μεγάλη επιτυχία αφήνει τους διαγωνιζόμενους οι οποίοι είναι άγνωστοι μεταξύ τους σε ένα θέρετρο και τους απαγορεύει να έχουν σεξουαλικές επαφές ή ακόμα να ανταλλάζουν φιλιά και κάθε τους παρανομία αφαιρεί χρήματα από το τελικό έπαθλο.

Σίγουρα μέσα από το παιχνίδι το 26χρονο μοντέλο από τον Καναδά Francesca Farago ήταν αυτό που ξεχώρισε όχι μόνο για τις αναλογίες του κορμιού της αλλά και τον τρόπο που χειρίστηκε το παιχνίδι και την σχέση της με τον Harry Jowsey.

Ο Harry μάλιστα έκανε πρόταση γάμου στην Francesca όταν αποχώρησαν από το παιχνίδι και η ίδια δέχτηκε όμως τελικά φάνηκε ότι δεν ήταν «γραφτό» και έτσι χώρισαν οι δρόμοι τους.

 
 
 
View this post on Instagram

thinking of starting a new website to share more pics and videos with you guys! who’d follow ?

A post shared by FRANKIE (@francescafarago) on

H Francesca μπήκε στο παιχνίδι έχοντας 300.000 ακόλουθους στο Instagram και εννοείτε ότι αυτός ο αριθμός εκτοξεύθηκε μετά από αυτό φτάνοντας τους 4,8 εκατομμύρια followers.

Τώρα βγάζει αρκετά χρήματα από το Instagram ώστε να έχει μια πολύ άνετη ζωή. Συγκεκριμένα για κάθε της post με σέξι εσώρουχα από τις εταιρίες που συνεργάζεται κερδίζει περίπου 8.500 δολάρια. Μπορεί να φαίνονται λίγα συγκριτικά με άλλους Instagramers όμως σύμφωνα το Attain το πρώτο τρίμηνο του 2020 η Francesca έλαβε συνολικά 963.953,24 δολάρια από τα post της.

 
 
 
View this post on Instagram

this bodysuit @fashionnova fashionnovapartner

A post shared by FRANKI (@francescafarago) on

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση