ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: knit φόρεμα, denim σακάκι και ankle boots
 

Τίμησαν το Robin Williams στα Emmy

Το πνεύμα του Robin Williams ήταν ολοζώντανο στην 66η τελετή βραβείων Emmy. Το δύσκολο έργο να μιλήσει για τον πολύ καλό φίλο και συνεργάτη του ανέλαβε ο Billy Crystal.

«Μας έκανε να γελάμε δυνατά όποτε τον βλέπαμε, ξεκίνησε ο διάσημος κωμικός, ο οποίος στη συνέχεια ανέφερε μερικές ιστορίες για τον αγαπημένο του φίλο, όπως τον έζησε ο ίδιος. «Σαν ιδιοφυία που ήταν, ήταν ο καλύτερος φίλος που μπορούσες ποτέ να φανταστείς πως θα είχες. Υποστηρικτικός, προστατευτικός, αγαπησιάρης. Είναι πολύ δύσκολο να μιλώ για αυτόν σε παρελθοντικό χρόνο, επειδή είναι παρών στη ζωή όλων μας. Για σχεδόν 40 χρόνια, ήταν ο πιο φωτεινός σταρ στην κωμωδία, ένα είδος προς εξαφάνιση σήμερα. Πετάνε στους ουρανούς, τόσο μακριά από εμάς όμως το υπέροχο φως τους θα συνεχίζει να λάμπει πάνω από εμάς για πάντα. Κάποιες φορές θα σκέφτεστε, «Robin Williams, what a concept», ανέφερε.

Το βίντεο και όλα όσα λέχθηκαν στα Emmy Awards για τον μεγάλο κωμικό ηθοποιό, που έθεσε τέρμα στη ζωή του και έριξε σε βαθιά θλίψη όλο τον πλανήτη, έκανε το κοινό να βουρκώσει! Αντίθετα στα MTV Awards το αφιέρωμα προς τιμήν του ηθοποιού δεν άφησε κανέναν ικανοποιημένο. Τα 23 δευτερόλεπτα που διήρκησε το βίντεο, θεωρήθηκε πολύ μικρό, γεγονός που ξένισε πολλούς σταρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση