ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

TIME: Αυτές είναι οι 12 γυναίκες - ηγέτιδες για το 2023

Η λίστα της Time's

Μαρία Σάββα

Οι 12 γυναίκες που περιλαμβάνονται στη φετινή λίστα της Time's προέρχονται από όλο τον κόσμο και έχουν κάνει σημαντικό αντίκτυπο στις αντίστοιχες κοινότητες και τομείς τους, από τον ακτιβισμό και την κυβέρνηση μέχρι τον αθλητισμό και τις τέχνες. Πολλές από αυτές έχουν αντιμετωπίσει τεράστιες προκλήσεις που τους ενέπνευσαν να πιέσουν για αλλαγή.

Cate Blanchett - Ηθοποιός: «Είμαστε γενναίες, ευγενείς, γενναιόδωρες, είμαστε συνεργάσιμες. Αλλά ταυτόχρονα είμαστε και η σκοτεινή πλευρά όλων αυτών, γιατί οι γυναίκες είναι πολύπλοκα όντα».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by TIME (@time)

Aisha Sindika – Περιβαλλοντολόγος: «Μεγάλωσα με την ιδέα ότι η γη είναι ένα ζωντανό ον, ότι σου δίνει ζωή και ότι σε αντάλλαγμα έχεις ευθύνη. Νομίζω ότι εμείς, συλλογικά, έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που αγνοούμε τις κραυγές της μητέρας γης και δεν θα έπρεπε».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by TIME (@time)

Angela Bassett – Ηθοποιός: «Οι γυναίκες καλούνται να είναι σύζυγοι, αδελφές, φίλες, μητέρες, ηγέτες της κοινότητας, ακτιβίστριες, και είναι στο DNA μας να είμαστε όλα αυτά. Όμως είναι σημαντικό να δίνεις πρώτα στον εαυτό σου και τότε μόνο έχεις περισσότερα να μοιραστείς με τον κόσμο».

Ramla Ali – Επαγγελματίας πυγμάχος: «Είναι σημαντικό για μένα να δείξω ότι και οι πρόσφυγες είναι άνθρωποι».

Phoebe Bridgers – Τραγουδοποιός: «Όταν νοιάζεσαι για κάτι, είναι ευθύνη σου να το υπερασπιστείς».

Aniel Franco – Πολιτικός: «Ελπίζω ότι οι μαύροι άνθρωποι θα μπουν σε θέση πρωταγωνιστών στην κοινωνία μας και όχι μόνο στο πρωτοσέλιδο των εφημερίδων ως θύματα μιας γενοκτονίας».

Olena Shevchenko – Ακτιβίστρια: «Πρέπει να υπενθυμίζεις στους ανθρώπους ότι οι γυναίκες δεν είναι πλάσματα που πρέπει απλώς να γεννούν νέους στρατιώτες και να φροντίζουν τους ήρωές μας».

Veronica Cruz Sanchez - Ακτιβίστρια ανθρωπίνων δικαιωμάτων: «Βοηθώντας τις γυναίκες στο Τέξας να φτάσουν σε ασφαλή ιατρική περίθαλψη ώστε να προχωρήσουν στην άμβλωση είναι το μόνο λογικό πράγμα που μπορώ να κάνω».

Masih Alinejad – Δημοσιογράφος: «Οι γυναίκες του Ιράν είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του κρατικού μας ηγέτη. Μας φοβάται περισσότερο από οτιδήποτε άλλο».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by TIME (@time)

Megan Rapinoe – Ποδοσφαιρίστρια: «Είναι ένα τεράστιο βήμα προς τα εμπρός να συνεχίσουμε να χτίζουμε με δίκαιους όρους το γυναικείο ποδόσφαιρο».

Makiko Ono – Senior Manager: «Από την θέση μου δεσμεύομαι να σχεδιαστεί μια πορεία καριέρας για την προώθηση των γυναικών σε διοικητικές θέσεις».

Quinta Branson – Συγγραφέας: «Όλοι οι άνθρωποι έχουν την ικανότητα να είναι ταυτόχρονα ισχυροί και εύθραυστοι. Το να το δείχνουμε αυτό βοηθάει στη δημιουργία καλύτερης ισότητας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση