ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Mαύρο oversized top και cycling παντελονάκι
 

Τι ψιθύρισε ο William στον πεθερό του την ημέρα του γάμου του

Προσπάθησε να καθησυχάσει την Kate και τον πατέρα της

Μπορεί ο χαμός του Megxit να έχει φέρει αναστάτωση στο παλάτι όμως αυτό δεν αποτρέπει τον William και Kate από το να γιορτάσουν την 9η επέτειο του γάμου τους.

Οι δύο τους έχουν ένα ευτυχισμένο γάμο και ζουν στο δικό τους παλάτι μαζί με τα τρία παιδιά τους George, Charlotte και Louis.
Ο βασιλικός γάμος των Cambridge ήταν ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα που προβλήθηκε ζωντανά στην τηλεόραση και πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην τελετή.

Φανταστείτε λοιπόν να πρέπει να ανταλλάξετε όρκους μπροστά στους καλεσμένους που έφταναν τα 1.900 άτομα και συνολικά 26 εκατομμύρια άνθρωποι από το σπίτι τους. Λογικό θα ήταν να αγχωθούν και να είναι αρκετά νευρικοί.

Παρόλα αυτά ο William την ημέρα του γάμου προσπάθησε να καθησυχάσει την Kate και τον πατέρα της. Όταν λοιπόν αυτός την παρέδιδε στον γαμπρό ο William του ψιθύρισε «Είναι απλά ένας ήσυχος οικογενειακός γάμος»

Όχι και τόσο οικογενειακός θα λέγαμε εμείς. Ο πεθερός του William πάντως δήλωσε ότι δεν ήταν πολύ νευρικός αφού η κόρη του τον κρατούσε σφιχτά από το χέρι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
William  |  Kate  |  Γάμος  |  Πεθερός  |  Ψιθύρισε  | 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X