ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: μακρύ παλτό, baby pink sweatshirt και tailored παντελόνι
 

Τι ντύθηκαν αυτοί οι 6 celebs στο Halloween;

Οι μεταμφιέσεις που ξεχώρισαν

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Ίσως φέτος να μην είδαμε αμέτρητες μεταμφιέσεις από αγαπημένους celebrities όπως κάθε χρόνο. Τα πάρτι στην Αμερική δεν έγιναν, και τα Instagram posts ήταν περιορισμένα. Παρ' όλα αυτά, 6 απ' αυτούς δεν το έβαλαν κάτω και επέλεξαν να μεταμφιεστούν και φέτος παρόλο που, απ' ό,τι φαίνεται, το έκαναν μόνο για αυτούς και τις οικογένειες τους. 

Η Kim Kardashian μαζί με τα παιδιά της και τον φίλο της, Jonathan Cheban τίμησαν το ντοκιμαντέρ που έγινε viral επιτυχία την περασμένη Άνοιξη, το ''Tiger King'', με τον Cheban να ντύνεται Joe Exotic με τους υπόλοιπους να είναι... τίγρεις. Η Halsey έγινε... ίδια με την Corpse Bride από την αγαπημένη ταινία του Tim Burton, η Paris Hilton φωτογραφήθηκε ως Dorothy και η Vanessa Hudgens ως γυναίκα αράχνη. Από την άλλη, η Katherine Schwarzenegger επέλεξε να τιμήσει τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία που πολεμούν τον COVID-19.  

Αυτή όμως που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν η Kylie Jenner που, μαζί με την παρέα της ντύθηκαν... Power Rangers από την τηλεοπτική σειρά των '90s. 

Δείτε τα posts τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
halloween  |  kim kardashian  |  kylie jenner  |  halsey  |  paris hilton  | 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση