ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: houndstooth παντελόνι, tank top και kitty heels
 

Τι κρύβεται πίσω από τους φιλικούς αγώνες της royal οικογένειας;

Όλοι γνωρίζουμε πως παρά το βαρυφορτομένο πρόγραμμα του πρίγκιπα William και της Kate Middleton, οι δυο τους φροντίζουν να περνούν όσο περισσότερο χρόνο μαζί με τα παιδιά τους. Και ενώ αρκετοί γονείς εστιάζονται απλώς στην διασκέδαση, το βασιλικό ζεύγος προσπαθεί μέσα από αρκετές δραστηριότητες να περάσει σημαντικά μηνύματα στα παιδιά του.

Σε πρόσφατη εμφάνισή του, ο William, αποκάλυψε μια ταχτική που χρησιμοποιεί ως μπαμπάς και μας άρεσε πολύ. Μιλώντας στο event για τους νικητές των φετινών βραβείων Legacy στο παλάτι του Kensington, ο πρίγκιπας μιλώντας με την 14χρονη Olivia Hancocok –η οποία προωθεί την ισότητα μεταξύ των φύλο στο ποδόσφαιρο, ο ίδιος αποκάλυψε πως χρησιμοποιεί φιλικούς αγώνες οικογενειακού αθλητισμού ως ευκαιρία να διδάξει στους George και Charlotte την ισότητα των φύλων.

«Καθώς μιλούσαμε με τον πρίγκιπα, μου αποκάλυψε ένα περιστατικό κατά την διάρκεια ενός φιλικού αγώνα ποδοσφαίρου με τα παιδιά του... “Οταν παίζαμε ποδόσφαιρο, η Charlotte έβαλε γκολ και τότε ο George της είπε ” Charlotte είμαι καλύτερος από σένα”» , είπε η Hancock στο Daily Mail. Τότε όπως η 14χρονη λέει, ο William είπε στον γιο του πως η Charlotte θα μπορούσε να είναι τόσο καλή όσο εκείνος.

Μαθαίνοντας το σκηνικό αυτό, παραδεχόμαστε πως η κίνηση του πρίγκιπα να προωθήσει την ισότητα μέσα από τα sports είναι υπέροχη.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X