ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: μαύρη μίνι πλισέ φούστα, cropped πουκάμισο και sneakers
 

Τί έκανε η βασίλισσα Ελισάβετ όταν ήθελε να αποφύγει μια συνάντηση;

Δείτε το πανέξυπνο κόλπο της

Μετά τον θάνατο της βασίλισσας, όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας, τα οποία αποκαλύπτουν τον τρόπο ζωής της μακροβιότερης μονάρχη του Ηνωμένου Βασιλείου. Ανάμεσα σε αυτά, και η εξαιρετική ικανότητα της να χειρίζεται με έξυπνους και διακριτικούς τρόπους άβολες καταστάσεις.

Ποιος ήταν ο τρόπος; Έβαζε πολύ απλά λίγο κραγιόν στα χείλη της! Μέσα σε αυτά τα εβδομήντα χρόνια που η Ελισάβετ ήταν στον θρόνο, δεν ερχόταν σε επαφή μόνο με ευχάριστες προσωπικότητες, όπως για παράδειγμα η Marilyn Monroe, η Lady Gaga, ο Frank Sinatra και ο Barack Obama. Ήταν αρκετές οι φορές που η βασίλισσα χρειάστηκε να συναντηθεί με βαρετές μορφές, από τις οποίες ήθελε να απαλλαγεί όσο πιο γρήγορα γινόταν.

Κάθε φορά που η βασίλισσα Ελισάβετ ήθελε από την παρουσία ανεπιθύμητων γι’ αυτήν ατόμων, φορούσε λίγο κραγιόν, δίνοντας το κατάλληλο σήμα για φυγή στους υπηρέτες της. Η στρατηγική της έγινε γνωστή στο κοινό σε επεισόδιο του “Antiques Roadshow”, από τον Ian Scott Hunter, ο οποίος την υπηρετούσε για 8 χρόνια.

Όπως αποκάλυψε, η Ελισάβετ εφάρμοζε την τακτική κάθε φορά που ήθελε να πάρει την τσάντα της και να αποχωρήσει από μια συνάντηση. Και αυτό το σήμα ήταν αρκετό για να γίνει αντιληπτό από τα μέλη της φρουράς της που παρατηρούσαν κάθε της κίνηση προκειμένου να είναι σε ετοιμότητα.

Ο Hunter αναφέρει επίσης: «Κανονικά, το πρωτόκολλο όριζε πως δεν έπρεπε να βάφεται δημοσίως. Αλλά, είχε την τσάντα πάντα δίπλα της και κάθε φορά που ένιωθε άβολα, έβγαζε το lipstick της και το τοποθετούσε στα χείλη της. Αυτό ήταν ένα σημάδι ότι ήταν έτοιμη να φύγει».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by POPSUGAR (@popsugar)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση