ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

Τι αποκαλύπτει το πιστοποιητικό γάμου των Bennifer;

Κι επίσημο έγγραφο για τον γάμο των δύο

Γιώργος Γκαρακλίδης

Κι επίσημα πλέον η Λατίνα καλλιτέχνης Jennifer Lopez και ο ηθοποιός Ben Affleck είναι παντρεμένοι καθώς έχουν πια στα χέρια τους το πιστοποιητικό του γάμου τους. 

Ο γάμος τους τελέστη κάτω από άκρα μυστικότητα στις 16 Ιουλίου ενώ μετά την τελετή και τη γνωστοποίση εν τέλει, πήγαν μήνα του μέλιτος στο ρομαντικό Παρίσι. 

Για την ακρίβεια, το TMZ έφερε στη δημοσιότητα το επίσημο πιστοποιητικό γάμου των δύο αστέρων από την τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Las Vegas κι εκεί φαίνονται διάφορα στοιχεία και λεπτομέρειες που αφορούν την όλη διαδικασία. 

Οι Bennifer παντρεύτηκαν στο εκκλησάκι «Little White Wedding Chapel» στο Las Vegas με τον πάστορα Ryan Wolfe ο οποίος ήταν υπεύθυνος να τους παντρέψει μπροστά σε έναν μόνο μάρτυρα, τον Kenosha Booth. 

Παράλληλα, πάνω στο έγγραφο αναγράφονται και τα επίσημα και νόμιμα ονόματα των δύο καλλιτεχνών. Η Jennifer Lynn Lopez και ο Benjamin Geza Affleck παντρεύτηκαν κανονικά λοιπόν και με τον νόμο ενώ στο έγγραφο φάνηκε και η αλλαγή του ονόματος της Jennifer Lopze σε Jennifer Affleck. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση