ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

Τι αποδεικνύει το body language των William & Harry στην εκδήλωση για την Diana

Όσα αναφέρει βασιλική πηγή.

newsroom must

Πέρασε και αυτός ο άθλος για τον πρίγκιπα Harry που βρέθηκε στην Βρετανία, με σκοπό να σταθεί στο πλευρό του αδελφού του στην τελετή αποκαλυπτηρίων του αγάλματος προς τιμήν της μητέρας τους, πριγκίπισσας Diana χθες (01/07) ανήμερα των γενέθλιων της.

Όσοι αρέσκονται στο να παρακολουθούν τις βασιλικές υποθέσεις, ήξεραν πολύ καλά ότι μια συνάντηση μεταξύ του Δούκα του Sussex και του Δούκα του Cambridge ήταν κομβικής σημασίας καθώς τα δύο αδέλφια είχαν έρθει σε ρήξη μετά και τις αποκαλύψεις του πρώτου για τα όσα τεκταίνονται πίσω από κλειστές πόρτες στο παλάτι.

Το ίδιο έκανε και η ειδικός στη γλώσσα του σώματος, Patti Wood, σχολιάζοντας την εν λόγω συνάντηση (marieclair.com) λέγοντας ότι είχε εντυπωσιαστεί με το πόσο πολύ μοιάζουν οι κινήσεις τους «για παράδειγμα, και οι δύο γέρνουν ελαφρά το κεφάλι ενώ περπατούν με το ένα χέρι να πηγαινοέρχεται ενώ το άλλο περνάει σαν προστατευτική ασπίδα πάνω από το στομάχι τους».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@cambridgesvideos)

Από την άλλη, οι ίδιοι χαιρέτησαν ξεχωριστά τους καλεσμένους της εκδήλωσης όπως έκαναν και στο παρελθόν, με την ειδικό να παρατηρεί, «Αναλύω τη συμπεριφορά τους σε εκδηλώσεις εδώ και πάνω από 20 χρόνια και ακόμα και όταν ήταν με τις συντρόφους ή την οικογένειά τους πάντα στέκονταν ο ένας κοντά στον άλλο, χαιρετώντας διαδοχικά τον κόσμο».

Φυσικά το πιο ενδιαφέρον για την ίδια είναι ότι μετά τα αποκαλυπτήρια, ο Harry κάνει μια χειρονομία σε κάποιον να πλησιάσει εκείνον και τον William, με την Wood να πιστεύει ότι αυτός ήταν ο τρόπος του να δείξει την αμηχανία που αισθάνεται κοντά στον αδελφό του.

Καταλήγοντας ότι «Αυτό δείχνει την επιθυμία του να έρθουν σε επαφή, ενώ βλέπουμε τον πρίγκιπα William στραμμένο προς το άγαλμα, με τους ώμους κολλημένους στα πλευρά, να κρατάει απόσταση από τον αδερφό του».

Το βίντεο με τα αποκαλυπτήρια πιο κάτω:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση