ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

Θύματα κλοπής η Νάσια Σιάηλα και ο σύζυγος της Γιώργος Νικολάου

''Η αστυνομία συμμετείχε στην καταδίωξη και με τη βοήθειά της..''

Ζωή Τουτουντζίδου

Η γνωστή Κύπρια instagrammer Νάσια Σιάηλα ανακοίνωσε μέσω ανάρτησης στα social media, πως αυτή και ο σύζυγος της Γιώργος Νικολάου έπεσαν θύματα κλοπής.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ɴᴀsɪᴀ sɪᴀɪʟᴀ Ⓡ (@nasia.si)

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η Νάσια κλέφτες παραβίασαν το αυτοκίνητο τους και πήραν κινητές συσκευές, χρήματα και άλλα προσωπικά τους αντικείμενα μεγάλης αξίας.

«Χθες ήταν μια τρελή μέρα γιατί δύο τύποι μπήκαν στο αυτοκίνητο του Γιώργου και έκλεψαν πορτοφόλια όλες τις κάρτες του id, μετρητά, iphone, ipad κ.λπ. Αμέσως αναλάβαμε δράση και τις παρακολουθήσαμε χρησιμοποιώντας την εφαρμογή “Find my iphone.” Η αστυνομία συμμετείχε στην καταδίωξη και με τη βοήθειά της καταφέραμε να συλληφθεί ένας από αυτούς!

Ο Γιώργος έτρεξε πίσω από τον δεύτερο και μετά από από 30 λεπτά καταδίωξη σε όλη τη Λεμεσό κατάφερε τελικά να τον πιάσει και να ανασύρει τα κλεμμένα αντικείμενα! Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα ζούσα μια τέτοια κατάσταση και εκ των υστέρων πιστεύω ότι δεν έπρεπε να αντιδράσουμε όπως αντιδράσαμε. Το να τους κυνηγάς και να έρθεις σε επαφή μαζί τους θα μπορούσε να έχει μια επικίνδυνη κατάληξη. Συνολικά, ανακτήσαμε ΟΛΑ τα κλεμμένα αγαθά και οι κλέφτες συνελήφθησαν. Τεράστιες & Ιδιαίτερες ευχαριστίες για την άμεση ανταπόκριση και τις ενέργειες της Αστυνομίας Λεμεσού», έγραψε σχετικά με το τραγικό γεγονός η Νάσια.

Προσθέτοντας στην συνέχεια «Συμπέρασμα της ιστορίας: Πάντα να έχετε ενεργοποιημένη την εφαρμογή find my iphone και να είναι ενωμένη με ένα δικό σας πρόσωπο για να μπορείτε να το βρείτε ανά πάσα στιγμή. Μην αφήνετε ποτέ τα πράγματα σας από την προσοχή σας, ούτε για πέντε λεπτά»

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση