ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, πουκάμισο και λεύκα sneakers
 

Θύμα κλοπής ο Τρύφωνας Σαμαράς

Όπως δήλωσε ο ίδιος, ο ληστής ήταν γνωστός του

newsroom must

Θύμα κλοπής έπεσε πριν από μερικές μέρες ο διάσημος Έλληνας hairstylist Τρύφωνας Σαμαρας, περιγράφοντας σήμερα Τρίτη 28 Δεκεμβρίου, τις δραματικές στιγμές που έζησε ανήμερα των Χριστουγέννων, στην εκπομπή "Super Κατερίνα" στον Alpha.

Όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, επέστρεψε από το J2US, άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του και είδε μέσα ληστές. Όπως υποστήριξε, το άτομο που επιχείρησε να τον κλέψει ήταν γνωστός του.

"Είχα πάει να δω το J2US το Σάββατο, ήταν Χριστούγεννα και όταν γύρισα, ανέβηκα τις σκάλες με τα πράγματα και το σκυλάκι και είδα την πόρτα του ατελιέ μου ανοιχτή. Παθαίνω σοκ, λέω 'ποιος είναι;' και αρχίζω και πηγαίνω προς τα πίσω. Δεν ήξερα ποιος ήταν. Ήταν δυόμιση η ώρα τη νύχτα και όπως βγαίνω, βλέπω δύο παιδιά και τους φώναξα 'Σας παρακαλώ, ελάτε γιατί με κλέβουν'. Ξεκινάμε να ψάχνουμε, αυτός ανέβηκε στους άλλους ορόφους για να κρυφτεί μαζί με την τσάντα που μου είχε πάρει κι εγώ πήρα την αστυνομία. Να πω ότι μέσα σε πέντε λεπτά η Ελληνική Αστυνομία ήταν με 4 περιπολικά εδώ" είπε στην κάμερα του καναλιού.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: "Όπως κατέβαινε αυτός, τον έπιασαν, του βγάζουν την κουκούλα και παθαίνω σοκ γιατί βλέπω ότι ήταν κάποιος γνωστός μου. Τον έβαζα στο σπίτι μου επί ενάμιση χρόνο και φαίνεται ότι μου είχε κλέψει το κλειδί και εδώ και ενάμιση χρόνο είχε τα κλειδιά και με έκλεβε. Πάνω από 5.000 ευρώ αξίας τα πράγματα [...] Αποφάσισα να μη κινηθώ νομικά γιατί ήταν και μέρα Χριστουγέννων. Μου είπε ότι θα μου φέρει όλα τα πράγματα που μου έχει πάρει".

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση