ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: wide leg παντελόνι και padded shoulder μπλουζάκι
 

Θύμα απάτης έπεσε ο Ηλίας Βρεττός

Του απέσπασαν μεγάλο χρηματικό ποσό.

newsroom must

O Ηλίας Βρεττός μίλησε στην εκπομπή ''Live News'' και αποκάλυψε μεταξύ άλλων, πως έχει πέσει θύμα απάτης καθώς του απέσπασαν μεγάλο χρηματικό ποσό από τον προσωπικό του λογαριασμό.

Συγκεκριμένα, δέχθηκε ένα μήνυμα στο κινητό και ίδιος εξαπατήθηκε και έβαλε τα στοιχεία του με αποτέλεσμα να του αποσπάσουν ένα μεγάλο χρηματικό πόσο.

Όπως αποκαλύπτει ο ίδιος: «Έγινε την περασμένη Τρίτη. Ήταν περίπου 10 η ώρα το βράδυ. Επέστρεφα σπίτι από την προπόνηση και έλαβα αυτό το μήνυμα, που παρουσιάσετε και εσείς. Ήταν λες και ήρθε από την τράπεζα με το ίδιο όνομα. Ήμουν απόλυτα βέβαιος ότι έχει σταλεί από την τράπεζα. Με ειδοποιούσε ότι η κάρτα ήταν μπλοκαρισμένη και είχε από κάτω ένα link, το οποίο πάτησα. Με το που το πάτησα βρέθηκα σε ένα διαδικτυακό περιβάλλον ίδιο με της εθνικής τράπεζας και έβαλα του κωδικούς e-banking.

Μέσα σε δύο λεπτά είχαν κάνει 4 συναλλαγές, οι οποίες βρίσκονται σε εκκρεμότητα μέχρι τις 2 Ιουνίου. Δυστυχώς η αμφισβήτηση των συναλλαγών μπορεί να ολοκληρωθεί σε 1,5 – 2 μήνες, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί αυτές οι συναλλαγές μέχρι τότε θα έχουν ολοκληρωθεί».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση