ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: shinny κολάν, ζιβάγκο και ankle boots
 

Θύελλα αντιδράσεων για το τελευταίο επεισόδιο του ''Game of Thrones''

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Το προτελευταίο επεισόδιο του ''Game of Thrones'' προβλήθηκε και αν το Twitter εκπροσωπεί τους φανατικούς της σειράς, μάλλον δεν άφησε πολλούς ευχαριστημένους. 

Απ' ό,τι αντιλαμβάνεστε, το άρθρο αυτό περιλαμβάνει spoilers

O Twitterόκοσμος γέμισε το κοινωνικό δίκτυο με οργισμένα σχόλια για το πώς αυτό το επεισόδιο ήταν ό,τι χειρότερο είδαν στη σειρά, με όποια εξέλιξη χαρακτήρων είδαμε τις τελευταίες σεζόν να... διαλύεται χωρίς λόγο. Η μεγαλύτερη προσβολή για τους φαν ήταν η γρήγορο μεταμόρφωση της Daenerys σε Τρελή Βασίλισσα, παρουσιάζοντας στοιχεία από τον χαρακτήρα του πατέρα της. 

Αφότου ο στρατός των Lannister παραδίνεται μετά από μια καταστροφική μάχη, η Daenerys συνεχίζει να καίει το King's Landing μαζί με όλους τους αθώους (άντρες, γυναίκες, παιδιά) που ζουν εκεί. Αυτό φυσικά ήταν κάτι που περίμεναν πολλοί, κυρίως μετά τον θάνατο της Missandei. 

O Jaime επέστρεψε στο King's Landing για να πεθάνει με τη Cersei και ο κόσμος εξοργίστηκε με τον τρόπο που τελείωσαν όλα για αυτούς. Tα πλάνα τους να αποδράσουν καταρρέουν και ενώ βρίσκονται κάτω από το Κόκκινο Κάστρo, αγκαλιάζονται και το κτίριο καταρρέει. 

''Ονειρευόμουν τον θάνατο της Cersei τόσο καιρό και αυτό παίρνω; Όχι, όχι, δεν είμαι ικανοποιημένος. Έπρεπε να υποφέρει και να παρακαλά για θάνατο'' λέει μια οργισμένη φαν στο Twitter. 

''Όλο αυτό τον καιρό η Cersei ήταν μια σκύλα και καταλήγει να πεθαίνει από τούβλα;'' ρωτά μια άλλη φαν. 

Δείτε το 10λεπτο βίντεο από τα γυρίσματα του επεισοδίου. 

To 5ο επεισόδιο του όγδοου κύκλου θα προβληθεί σήμερα σε επανάληψη στο Novacinema1HD. Mπορείτε επίσης να κάνετε ένα marathon των εφτά τελευταίων σεζόν, αφού είναι όλες διαθέσιμες στο NovaGo και στο Νova On Demand.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση