ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γυμανστικό κολάν, απλό tee, blazer και sneakers
 

Throwback: Η Κάτια και η Ελίνα Θεοδότου πριν από 14 χρόνια

Πόσο έχουν αλλάξει;

Δέσποινα Άσπρου

Η Κάτια Θεοδότου και η Ελίνα Θεοδότου είναι αναμφίβολα δύο από τις πιο στυλάτες γυναίκες του νησιού μας, αφού μαμά και κόρη καταφέρνουν σε κάθε τους εμφάνιση να κλέβουν την παράσταση, ενώ πολύ συχνά μέσα από τις αναρτήσεις τους μάς δίνουν την στυλιστική έμπνευση που χρειαζόμαστε για την καθημερινότητά μας. 

Η αδυναμία που έχει η μία στην άλλη είναι γνωστή, ενώ η ομοιότητά τους είναι εμφανής. Την ίδια στιγμή, το στυλ και των δύο είναι πάντα σικάτο, με την Ελίνα να επιλέγει πιο μίνιμαλ δημιουργίες και την Κάτια, πιο shiny και bold. Ήταν όμως πάντα το στυλ τους τόσο ωραίο;

Ρίχνοντας μια ματιά πίσω στον χρόνο και εντοπίζοντας μια κοινή τους φωτογραφία από εκδήλωση το 2008 η απάντηση είναι καταφατική. 

Πριν από έναν περίπου χρόνο, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο must η Ελίνα Θεοδότου αναφερόμενη στις μαγειρικές ικανότητες της μητέρας της είπε:  "Η Κάτια μέσα στην κουζίνα μεγαλουργεί.  Είναι πολύ δημιουργικός άνθρωπος και σε όλα της τελειομανής. Δεν έχω φτάσει στα επίπεδα της μαμάς μου αλλά μέσα στην καραντίνα κατάφερα να εξασκήσω τις μαγειρικές μου ικανότητες. Προσπαθώ να φτιάχνω διαφορετικά πράγματα από αυτή, ίσως για να βάλω το δικό μου στίγμα".

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση