ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: denim skirt, πουκάμισο και μπότες western
 

Thomas Markle: «Η κόρη μου δεν θα με ξαναδεί μέχρι να μπω στο χώμα»

«Οι Royals μου χρωστάνε»

Κανείς δεν σταματάει τον πατέρα της Meghan Markle!

Σε μία 90λεπτη ταινία, η οποία πρόκειται να προβληθεί πολύ σύντομα στο Channel 5, δήλωσε ότι η κόρη του δεν πρόκειται να τον ξαναδεί μέχρι την μέρα που θα πεθάνει, ενώ συμπλήρωσε ότι «Η Meghan μου χρωστάει, ήρθε η στιγμή να προσέξει τον μπαμπάκα της»

Δεν σταματάει εκεί αφού κατηγορεί τον πρίγκιπα Harry ότι κάνει σαν ευαίσθητο 12χρονο.

«Δεν με νοιάζει σε αυτή την φάση, μου χρωστάνε. Οι Royals μου χρωστάνε, ο Harry μου χρωστάει, η Meghan μου χρωστάει. Για αυτά που έχω περάσει θα έπρεπε να με ανταμείβουν. Η κόρη μου, μου είπε ότι όταν φτάσω στην τρίτη ηλικία θα με φροντίζει. Σε αυτήν βρίσκονται τώρα, είναι ώρα να προσέξει τον μπαμπάκα της»

Ακόμη αποκαλύπτει την τελευταία του τηλεφωνική επικοινωνία με το ζευγάρι, την παραμονή του γάμου τους, όταν πόζαρε για τους paparazzi, μια απόφαση που όπως λέει, θα τον κυνηγάει για πάντα.

«Ο Harry μου είπε – Αν με είχες ακούσει αυτό δεν θα σου είχε συμβεί, - και εγώ του απάντησα ότι – Κρίμα που δεν πέθανα διότι, μετά θα χρειαζόταν να παριστάνετε τους θλιμμένους - εκεί τους το έκλεισα, είχα φτάσει στα όριά μου.»

Δεν τους ξαναμίλησε από τότε, ούτε γνώρισε τον μικρό Archie, ακόμα αν και στέλνει μηνύματα και γράμματα. «Δεν πιστεύω ότι την δεδομένη στιγμή θα χαίρονταν με το να με δουν ή να μου μιλήσουν. Η τελευταία φορά που μπορεί να με δουν, είναι λίγο πριν μπω στο χώμα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Thomas Markle  |  Meghan Markle  |  Harry  | 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση