ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: cycling shorts, cropped top και πέδιλα
 

Θοδωρής Μαραντίνης: Τι δήλωσε για την Σίσσυ Χρηστίδου

Ερωτήθηκαν και οι δύο ξεχωριστά για το τι ακριβώς συνέβη

newsroom must

Ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν από τα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που αγαπούσαμε να βλέπουμε μαζί. Ακόμα και όταν η Σίσσυ δεν ήταν στην τηλεόραση μέσα από το κανάλι της στο YouTube ανέβαζε πάρα πολλά βίντεο στα οποία συμμετείχε και ο πρώην σύζυγός της με τον οποίο γελούσαν πολύ.

Ωστόσο τα πράγματα πολλές φορές δεν είναι όπως φαίνονται και τώρα οι δύο έχουν αποφασίσει να χωρίσουν τους δρόμους τους. Παρόλα αυτά διατηρούν πολύ καλές σχέσεις αφού μαζί έχουν και δύο παιδιά τα οποία λατρεύουν και είναι πάντοτε στο πλάι τους.

Ωστόσο έκπληξη προκάλεσε σε πολλούς το γεγονός ότι από τους τίτλου έναρξης της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» της οποίας κεντρική παρουσιάστρια είναι η Σίσσυ κόπηκε το τραγούδι του Θοδωρή.

Ερωτήθηκαν και οι δύο ξεχωριστά για το τι ακριβώς συνέβη με την Σίσσυ να ξεκαθαρίζει ότι αυτό δεν έχει να κάνει με την σχέση τους αλλά με το κανάλι και τα δικαιώματα του κομματιού.

Από την άλλη ο frontman των Onirama αποκάλυψε ότι θα ήθελε να γράψει άλλο ένα τραγούδι για την Σίσσυ αλλά δεν του το ζήτησε ποτέ κανείς.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση