ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γκρι αθλητική φόρμα, μαύρο knitwear και sneakers
 

Έφυγε από την ζωή η ηθοποιός Άλκηστις Παυλίδου

Η ηθοποιός Άλκηστις Παυλίδου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών

Η ηθοποιός Άλκηστις Παυλίδου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών τα ξημερώματα της Δευτέρας 5 Οκτωβρίου, όπως ανακοίνωσε ο ηθοποιός Κωστάκης Κωνσταντίνου στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Η γνωστή ηθοποιός αντιμετώπιζε τα τελευταία δώδεκα χρόνια προβλήματα με την υγεία της εξαιτίας του καρκίνου.

Η Άλκηστις Παυλίδου γεννήθηκε στη Λευκωσία στις 5 Οκτωβρίου 1946 σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και το 1976 επέστρεψε στην Κύπρο και ξεκίνησε να εργάζεται στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο του ΡΙΚ. Το 1977 εντάχθηκε στο δυναμικό του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου όπου και παρέμεινε μέχρι το 2002. Έπαιξε στις «Ικέτιδες», τις «Τρωάδες», τον «Οθέλλο» και άλλες σημαντικές παραστάσεις του Οργανισμού.

Είχε σημαντική παρουσία και στην τηλεόραση, συμμετέχοντας σε παραγωγές που σημείωσαν μεγάλη επιτυχία, όπως η κωμωδία «Βουράτε γειτόνοι», αλλά και οι σειρές εποχής «Γενιές της σιωπής», «Τα ρόδα της οργής», «Το πέτρινο ποτάμι», «Γαλάτεια» και άλλες.

Η Άλκηστις Παυλίδου ήταν αδελφή του γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού Νίκου Χαραλάμπους και μητέρα των ηθοποιών Χριστίνας Παυλίδου και Κύνθιας Παυλίδου.

Πηγή: Η Καθημερινή

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση