ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

Θες να δουλέψεις στην Βρετανία μαζί με τους royals; Να η ευκαιρία σου!

Αν ενδιαφέρεσαι να δουλέψεις μαζί με την βασίλισσα Ελισάβετ και την Kate Middleton και να λαμβάνεις 23.000 λίρες τότε το κείμενο αυτό σε ενδιαφέρει.

newsroom must

Αν αγαπάς την βασιλική ζωή και θες να ζήσεις και να εργαστείς στο παλάτι της Βρετανίας τότε δεν χρειάζεται να περιμένεις την στιγμή που κάποιος royal θα σε ερωτευτεί... αφού μπορείς να το κάνεις τώρα αμέσως!

Όπως ανακοίνωσε το βρετανικό παλάτι, αυτή την στιγμή αναζητά Υπεύθυνο Αλληλογραφίας πλήρους απασχόλησης, του οποίου η «πρόκληση θα είναι να διασφαλίσει ότι ο καθένας θα λάβει έγκαιρη και καλά συγκροτημένη απάντηση». Ω, ναι.

Στην ουσία αυτό που θα κάνεις είναι να απαντάς εγκαίρως σε όσους αφιέρωσαν χρόνο για να γράψουν τις ευχές τους στην βασιλική οικογένεια, σε περιστάσεις όπως γενέθλια, βασιλικοί γάμοι και γεννήσεις.

Αν όλα αυτά σου φένοντα ενδιαφέροντα, τότε να σου πούμε ακόμη πως αν προσληφθείς θα εργάζεσαι από Δευτέρα έως Παρασκευή με αρχικό μισθό 23.500 λίρες ετησίως. Να σημειώσουμε πως το συμβόλαιο περιλαμβάνει  επίσης ένα ολοκληρωμένο πακέτο παροχών, που περιέχει κατ’ αναλογία αργία 33 ημερών, ένα συνταξιοδοτικό πρόγραμμα εργοδοτικών εισφορών, κατάρτιση και ανάπτυξη.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να μπεις στην επίσημη ιστοσελίδα του παλατιού.

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση