ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, πουκάμισο και λεύκα sneakers
 

Θέλξια Βαλέρια: Η συγκλονιστική ανάρτηση από την ημέρα του τοκετού

''Ναι, γέννησα φυσιολογικά. Μπήκα μέσα στην κλινική στις 6:30 το πρωί και γέννησα στις 16:51''

newsroom must

Αυτή η περίοδος είναι σίγουρα μοναδική για την Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη αφού έχει στην αγκαλιά της την κορούλα της και προσπαθεί, κάθε λεπτό, να είναι στο πλάι της και να την μεγαλώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η ίδια, η οποία είναι αρκετά ενεργή στα social media και φροντίζει μέσα από κάθε της ποστ, να μοιράζεται τις δικές της αλήθειες, πρόσφατα δημοσίευσε μια εικόνα από την στιγμή που κράτησε για πρώτη φορά στην αγκαλιά της την μικρή Ζακελίνα - Μαρία και αποκάλυψε μερικά πράγματα για την ημέρα του τοκετού.

Μεταξύ άλλων, η σχεδιάστρια μόδας είπε: ''Ναι, γέννησα φυσιολογικά. Μπήκα μέσα στην κλινική στις 6:30 το πρωί και γέννησα στις 16:51''.

Η ίδια κληθείς να απαντήσει σε διαδικτυακή της φίλη για το αν επέλεξε rooming in (δηλαδή να είναι συνέχεια με το μωράκι της στο δωμάτιο, η Θέλξια Βαλέρια τόνισε: "Εννοείται. Είχα και έχω το μωράκι συνέχεια μαζί μου από την ώρα που γεννήθηκε... πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό να νιώθει το μωρό την ασφάλεια της μανούλας του... Παρόλα αυτά υπάρχουν μανούλες που είναι τόσο χάλια μετά την γέννα που χρειάζονται λίγο τον χρόνο τους μέχρι να μπορέσουν να δώσουν το καλύτερο στο μωράκι τους, έτσι επιλέγουν να αφήσουν για λίγο το μωράκι τους στο δωμάτιο νεογνών που έχει και εκεί την καλύτερη φροντίδα από τις μαίες και τις νοσοκόμες της κλινικής...".

Πέρα από αυτά, η blogger αποκάλυψε ότι γέννησε στις 38 εβδομάδες και τρεις ημέρες. "Ξεκίνησα να έχω συσπάσεις από την 33η εβδομάδα, έτσι αναγκάστηκα να μείνω στο κρεβάτι για 5 εβδομάδες μέχρι να φτάσουμε στην 38η" είπε ανάμεσα σε άλλα.

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση