ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Kαρό παντελόνι, απλό οff white μπλουζάκι και μποτάκια

«Θέλει να μου αφήσει 10 εκατομμύρια», αποκάλυψε η Καινούργιου

Το περίεργο email που δέχθηκε η παρουσιάστρια και η ιστορία που αναστάτωσε το πλατό.

Μαρία Καραμάνου

Μαρία Καραμάνου

Με αφορμή μια συζήτηση για τις διαδικτυακές απάτες, η γνωστή παρουσιάστρια μοιράστηκε μια προσωπική εμπειρία που της είχε συμβεί πριν από περίπου έναν μήνα και, όπως είπε, την άφησε πραγματικά έκπληκτη. Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε στους συνεργάτες της ότι έλαβε ένα περίεργο email από μια άγνωστη γυναίκα, η οποία ισχυριζόταν πως ζει στη Γαλλία και ότι βρίσκεται στα τελευταία στάδια μιας σοβαρής ασθένειας.

Σύμφωνα με το μήνυμα, η γυναίκα ανέφερε ότι δεν έχει συγγενείς και ότι επιθυμεί να αφήσει την περιουσία της στην παρουσιάστρια επειδή την θαυμάζει.

Η ίδια η παρουσιάστρια διηγήθηκε στον αέρα της εκπομπής: «Μου ήρθε ένα email και έγραφε: “Γεια σου Κατερίνα μου. Μένω στη Γαλλία, σε παρακολουθώ χρόνια και σε θαυμάζω. Μπορεί να σου φανεί περίεργο το μήνυμά μου, αλλά είμαι στα τελευταία μου και δεν έχω κανέναν συγγενή. Έχω στην τράπεζα δέκα εκατομμύρια ευρώ και θέλω να στα αφήσω”».

Σύμφωνα με όσα περιέγραψε η παρουσιάστρια, το μήνυμα συνέχιζε ζητώντας της να πατήσει σε έναν σύνδεσμο και να συμπληρώσει προσωπικά στοιχεία και τον τραπεζικό της λογαριασμό, ώστε να ολοκληρωθεί η υποτιθέμενη μεταβίβαση της περιουσίας. Η ίδια, ωστόσο, κατάλαβε αμέσως ότι επρόκειτο για πιθανή διαδικτυακή απάτη, καθώς τέτοιου είδους μηνύματα αποτελούν μια από τις πιο συνηθισμένες μεθόδους ηλεκτρονικής εξαπάτησης.

Η ιστορία προκάλεσε έκπληξη αλλά και γέλια στο πλατό της εκπομπής, με τους συνεργάτες της παρουσιάστριας να σχολιάζουν την απίθανη πρόταση για… κληρονομιά εκατομμυρίων.

Η ίδια η Κατερίνα Καινούργιου εξήγησε ότι δέχεται καθημερινά δεκάδες email, αλλά το συγκεκριμένο της έκανε εντύπωση λόγω του περιεχομένου του.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση