ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Ripped jeans, graphic μπλουζάκι και λευκά αθλητικά παπούτσια
 

«The Light We Carry», το νέο βιβλίο της Michelle Obama

Νέο βιβλίο της πρώην πρώτης κυρίας των ΗΠΑ, Michelle Obama θα προσφέρει στους αναγνώστες «φρέσκες ιστορίες και εύστοχους προβληματισμούς για την αλλαγή, την πρόκληση και τη δύναμη» σύμφωνα με τον εκδοτικό οίκο από τον οποίο θα κυκλοφορήσει.

Το βιβλίο «The Light We Carry», που θα εκδοθεί τον Νοέμβριο, είναι το δεύτερο της Michelle Obama, μετά τα μπεστ σέλερ απομνημονεύματά της «Becoming», τα οποία εκδόθηκαν τον Νοέμβριο του 2018.

Η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ ανακοίνωσε, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το νέο βιβλίο με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τονίζοντας σε βίντεο ότι «έχουν συμβεί πολλά» από τότε που κυκλοφόρησε το «Becoming», μεταξύ των οποίων «μια εξέγερση» και μια «παλίρροια μίσους, μισαλλοδοξίας και φανατισμού σε άνοδο».

Η Michelle Obama είπε ότι οι εξελίξεις αυτές την έκαναν να αισθάνεται «εκτός ισορροπίας» και «ευάλωτη και ναι, μερικές φορές, φοβισμένη». Ως αποτέλεσμα αφιέρωσε πολύ σκέψη στο «πώς διοχετεύουμε την απογοήτευσή μας σε κάτι θετικό».

Το αποτέλεσμα είναι το «The Light We Carry», το οποίο η Michelle Obama περιέγραψε ως «ένα είδος εργαλειοθήκης» και «μια συλλογή από ορισμένες από τις οπτικές και τις πρακτικές που έχει συγκεντρώσει όλα αυτά τα χρόνια για να τη βοηθήσουν να επικεντρωμένη».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση