ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: φόρεμα με βολάν, denim σακάκι και sneakers
 

The Crown: Για ποιο λόγο ο πρίγκιπας Φίλιππος ήθελε να κάνει μήνυση στο Netflix;

Ο Δούκας του Εδιμβούργου ήταν βαθιά πληγωμένος και αναστατωμένος, με την παρουσίαση του θανάτου της αδελφής του

Οι αντιδράσεις μετά την κυκλοφορία της πέμπτης σεζόν του «The Crown» δεν λένε να σταματήσουν. Όπως φαίνεται, η επιτυχημένη σειρά του Netflix, που αφηγείται την ιστορία της βασιλικής οικογένειας, έχει φέρει τα πάνω-κάτω στη βασιλική οικογένεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρουν τα ξένα μέσα, ο εκλιπών πρίγκιπας Φίλιππος, είχε σκεφτεί να κάνει μήνυση στην πλατφόρμα. Πιο συγκεκριμένα, ο Δούκας του Εδιμβούργου ήταν βαθιά πληγωμένος και αναστατωμένος, με την παρουσίαση του θανάτου της αδερφής του, πριγκίπισσας Cecille.

Ποιο επεισόδιο ενόχλησε τον πρίγκιπα Φίλιππο;

Στο προτελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου, παρουσιάζονταν ο τότε νεαρός Φίλιππος στο οικοτροφείο του Gordonstoun, στη Σκωτία, να μπλέκει σε μπελάδες και να του ανακοινώνεται ότι δεν του επιτρέπεται, να επιστρέψει στο σπίτι του στη Γερμανία για τις διακοπές του εξαμήνου. Η αδερφή του, η οποία ήταν έγκυος στο τέταρτο παιδί της, λέει στον Φίλιππο ότι αναγκάζεται να πετάξει στο Λονδίνο λόγω των προβλημάτων που προκάλεσε στο σχολείο.

Η πριγκίπισσα Cecille πέθανε σε αεροπορικό δυστύχημα το 1937 μαζί με τον σύζυγό της και τα δύο παιδιά της, ενώ γέννησε στο αεροπλάνο λίγο πριν αυτό συντριβεί σε καμινάδα εργοστασίου στην Οστάνδη του Βελγίου.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση