ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

Θα παρευρεθεί η Meghan στην εκδήλωση για την Diana;

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα.

newsroom must

Η συστημένη πρόσκληση που έστειλε η βασίλισσα Ελισάβετ μετά την γέννηση της μικρής Lili προς τους Sussex, για επίσημο μεσημεριανό γεύμα κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων για τα 60χρονα της πριγκίπισσας Diana, φαίνεται να «έπιασε» τόπο, με βάση τα βρετανικά tabloids.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα ‘Mirror’ αναφέρει σε νέο δημοσίευμά της ότι εκτός από τον πρίγκιπα Harry, κάθοδο στο Λονδίνο θα πραγματοποιήσει και η Meghan Markle, για να παρευρεθεί στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος προς τιμήν της πριγκίπισσας Diana, στο Sunken Garden του παλατιού του Kensington.

Να θυμίσουμε ότι η εκδήλωση θα γίνει την 1η Ιουλίου, μέρα που θα σηματοδοτούσε τα γενέθλια της πριγκίπισσας, και κάτι για το οποίο οι γιοι της (William & Harry) ετοίμαζαν από το 2017, αλλά οι εντάσεις μεταξύ τους και η πανδημία, καθυστέρησαν τα πλάνα τους.

Ενώ, δημοσίευμα στο ‘Radar’ αναφέρει ότι «η Meghan ξέρει πόσο δύσκολο ήταν για τον Harry να βρεθεί στην κηδεία του παππού του μόνος του και δεν θέλει να γίνει ξανά αυτό», αποκαλύπτοντας τον λόγο για τον οποίο η Δούκισσα, ίσως θυσιάσει για λίγο την «περηφάνια» της.

Καταλήγοντας, «ο Harry και η Meghan ξέρουν πως η εκδήλωση θα εστιάσει γύρω από τον William, την Kate και τα παιδιά τους. Οι Cambridges μένουν στο Kensington Palace και δουλεύουν συνεχώς για να είναι άψογη αυτή η εκδήλωση. Η μέρα δεν θα είναι μόνο μια τιμή στη μνήμη της Diana αλλά και μια ευκαιρία για τον William να ενστερνιστεί την κληρονομιά της μητέρας του».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση